- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz KAMELOT #170891 üzenetére
Igazad van...nem ide tartozik és be is fejeztem az OFF-ot...de hidd el hogy nem mindenki tudja hirtelen a "Format c:" megoldást választani.....mert utána mire mindent visszateszek, telepitek, letöltök, bejelentkezek az legalább 2-3 óra..de keveset is mondtam....és a kis hétvégémen nem ezzel akartam szórakozni.
Hajnalban nyomtam még egy DDU-t csökkentett módban....aztán persze driver nélkül ujraindult normál módban, ott is rányomtam a DDU-t...nulláról kapott egy tiszta driver telepitést (december elejei drivert )...aztán leállítottam a gépet. Ma kb 10:00 kor inditom és most elindult hibátlanul....de leállítás helyett nem merek ujrainditást nyomni , mert éjjel 2x eljátszotta ha ujrainditásra nyomok akkor hibát jelzett és csak ujraindulgatott.
1,5 éve használom a gépet...hibátlan...gyors...hűvös...windows kb 15 mp gombnyomástól számítva....
win10 prof, 1 db 500-as SSD, office-on kívül csak Fortnite és epic launcher van telepitve....mindig csak az aktuális nvidia drivert teszem fel (experience nélkül...)....youtube...prohardver...freemail....ezen a gépen semmi más nem volt nyitva vagy telepitve.....ezért is rejtély hogy mi lehet a gondja a legfrissebb driver felkerülése óta...OFF befejezve.
Holnap hoznak hozzám egy MSI Ventus RTX3070 -et kipróbálásra...a srácnak kicsi a 400-as tápja hozzá.....jövő héten vesz nagyobbat......lehetséges hogy az EVGA 450 bronze-om azért elbirja az RTX3060 helyett ?
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest