- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
Na végre csak, csak rászántam magam és beújítottam egy kártyát az ideiglenes 1070-et lecserélve. Köszi az ajánlást tényleg nagyon Brutál ez a TUF! megizzasztottam pár játékkal és a max GPU temp 63C
hát ez brutál
nem emlékszem mikor volt utoljára ennyire hűvös kártyám pedig ez aztán fogyaszt rendesen. Brutto 449 volt a kicsike
ajánlom figyelmetekbe a helyi Foramax boltocskát már nem az első kártya amit M.O. szinten legolcsóbban adtak. És ez most konkrétan máshol nem is volt
Ha belegondolok hogy fél éve 300-ért eladtam az 5700XT-met és ennek a 27%-át visszakapom kicsit több mint 50 ráfizetéssel lett egy 3080-am fél év koplalással
Gyönyörű a kártya. Ami meglepett hogy csak 2db 8-as táp csati megy bele.
esetleg tudtok ajánlani normális táp kábel hosszabítót? Sajna a tápomhoz csak dupla 8-asok jártak és rémesen néz ki ahogy a +2 szál lóg, természetesen két külön vezetékkel kötöttem be. -
Pityu.
nagyúr
Az egyébként j lenne ha a videokártya tartó a pirossal megjelölt ponton támasztaná a kártyát?
egyébként ezt a tartót néztem amit anno mutattam
Vagy még ezt találtam
de a végéhez nem tudok semmit rakni mert ott a hdd tartó. -
ribizly
veterán
válasz
Hegyirabló #155138 üzenetére
Inkább az az elképesztő, hogy itthon ez a nyelv kérdés mai napig probléma. Ráadásul a világ egyik legkisebb országában, ahol annyian élünk, mint máshol egy fél főváros vagy annyi se. Illene felzárkózni, de valami visszahúz minket.
-
KAMELOT
titán
válasz
Hegyirabló #155138 üzenetére
1300 garast adtál azért?
Red devil 6900XT pozsonyban 4 hónapos 1300€ -
Hegyirabló
veterán
válasz
arcitec #155137 üzenetére
E-tec nevű osztrák webshop, Asus TUF RX 6800XT, 1300 euró, három év jótállással. Nagyon rendesek voltak, elmondták, hogy ha bekrepál, akkor nem kell kivinnem, adjam föl postán a központjuknak. Benne volt egy Asusos barna kartondobozban, csak azt nem hoztam el, és egyébként is nem olyan, mint amit a nagy magyar webáruházaktól kapsz, hogy ütött-kopott doboz, rajta ezer matrica, hanem mint amit most vettek ki a konténerből. Az meg továbbra is elképesztőnek tartom, hogy Hegyeshalomtól nyugatra mindenki probléma nélkül beszél angolul, az anyanyelvétől függetlenül.
-
arcitec
addikt
válasz
Hegyirabló #155135 üzenetére
Húha. Hol, mit, mennyiért vettél?
-
KAMELOT
titán
2 napja néztem alzán. SUPRIM X 3080ti---1850eu, jelenleg 2050eu
Hegyirabló: Hova utaztok? Nem ám leadod a rosszvasba?!
-
Paxker315
addikt
6600xt vkinek?
Mindfactory
-
-
GEIL
addikt
válasz
koko52 #155117 üzenetére
Összehangoltan bemenni 15-en amikor van bent 15 kártya, és szépen elhozni őket.....a 220 ezres kártyákért letenni a pultra 120 ezreket és kisétálni a dobozokkal....kamerán ugyis 320x200-as felbontás van hang nélkül XD ( mindig olyan ratyi a felvétel ha fontos dolog történik)....rendőrség visszanézi...fizettünk, eljöttünk.....15 -en 15 felé....annyit képtelenek megfogni......a boltos meg hiába pattog......kis "mini anarchia"
fosztogatás lite.
Pénzt pedig halálpontosan nem tudja bizonyitani. 1 vallomás a 15 ellen....a "15 elkövető" pedig határozottan vallja hogy ők fizettek pontosan....ez van a felvételen is. -
KAMELOT
titán
válasz
Tepsifüles #155125 üzenetére
Emag Msi. Kazyt inkább kerüld!
-
Razor18
tag
válasz
Pityu. #155123 üzenetére
Ha nagyon "költséghatékony" akarnék lenni, és nem számítana a dolog optikája, én egész egyszerűen levágnék egy darab műanyagot olyan hosszúra, hogy épp alátámassza a kártya "hátsó sarkát" függőlegesen. Megméred mennyi a távolság a kártya sarka meg a ház alja közt, oszt hozzáadsz fél centit, hogy tartsa is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Razor18 #155120 üzenetére
De akkor ennyi erővel alumíniumot se vegyen az ember.Van több megoldás van mágneses alumínium rúd vagy van leragasztós cucc is 3m ragasztóval a házat nem szeretném szétfúrni.
Ez pl jó lenne? Vagy a ragasztás se jó?Bár az komolyabb szerelésnél okozhat gondot. -
Razor18
tag
válasz
Pityu. #155116 üzenetére
Semmi baj azzal, ami csavarral van rögzítve. Viszont engem biztos reszelne az ördög, hogy mikor fogom véletlenül kilökni a GPU alól a tartót úgy, hogy a gép nincs kikapcsolva, ami a fém szárral aztán bármit összezárhat bármivel, és már készítheted is a rosszabb esetben több tételes bevásárlólistát.
Ezek a történetek kezdődnek olyan híres utolsó mondatokkal, mint "Csak benyúlok megigazítani ezt a csatlakozót!..."
-
Pityu.
nagyúr
válasz
KAMELOT #155112 üzenetére
Nem kaptam selejtet mert alumínium rendes hozzá adott videokártya tartó be is csavaroztam le is vízmértékeztem a kártyát de hiába volt alatta hogy a vízmértéken a buborék középen legyen feljebb kellett picit tolnom a kártyát.Ezért nem bízok az ilyen hosszú alátét fémekben.Viszont meg amúgy meg lehet marad a másik megoldás a felfüggesztés az viszont műanyaggal,ez volt az első tervem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Razor18 #155107 üzenetére
De pl a tartók általában alumíniumból készülnek,és azok is mágneses talpal rendelkeznek.Ezt már bepróbáltam a házba korrektül tartják a mágnesek plusz a ránehezedő vga is nyomja le valamennyire.Vázold le mitől kéne félnem?
Akkor te is fejtsd ki mi lehet a gond a fémes megoldással,ezzel vagy pl az alu/mágnes megoldással?Amit linkeltél az is aluminium vagy az alu nem fém?
-
KAMELOT
titán
válasz
zooorba #155108 üzenetére
Persze hogy nincs őrület, mert mindenkinek csákányozik otthon a kártya. Termeli a lovettát.
Boltban meg készlet nincs semmiből. 3060 vannak, annyit meg átlag user nem tud kiadni.Razor18: Én sem raknék semmiféle fémet a gépbe, főleg nem mágnessal!
Pityu: Több gépnél is látom ezeket 3080-at tartanak és egyenes. Nem hiszem, hogy xar lenne, lehet te kaptál selejtet akkor. Kemény plexi az, véletlenül sem hajlik meg!
-
killbull
aktív tag
válasz
zooorba #155108 üzenetére
Nincs jah! Nálunk itt Kecskeméten van 5 db RTX 2060 a boltba 195 500 ft volt az ára kb 2 hétig és 2 napja felment az ára 224 000 ft ra úgy hogy végig ott volt a boltban, laza 28 500 ft ot ugrott az ára úgy hogy a polcon pihen bent. Volt mellette GTX 1660 Super 10 db 175 000 körül, elvitték a 10 db ot majd 2 napja 224 000 ft ért hoztak 5 db ot.
Nincs nyerészkedés az a lényeg!
-
zooorba
tag
Egy vélemény hiába fent van a kripto semilyen videokártya felvásárlás nincs söt az ára se mozog felfele nincs olyan örület mint a múltkor.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
M@trixfan #155103 üzenetére
Amiket írtam privát eladótól van. Alzan 1800-1900€ mennek, már ha van. 3080ti Phoenix...1450€ persze ha nem elég a 2x8pin
nubreed: Ha van 170k kártyára, akkor spórolsz és lesz 260k is. Azzal, hogy itt leírjuk mennyibe kéne kerülni, nem fog lejjebb menni. Üzletbe is bemész a tej 0.50€-->0.90€ akkor is meg fogod venni és ez minden nap kell. Vga meg 1x 3-4 évente.
Pityu: inkább rendelj ilyet [link] kínából. Ne ilyen szeméttelepes cuccot tegyél oda
-
Pityu.
nagyúr
Most beszéltem egy csávóval,szerinte,hogy lejjebb mentek az árak fognak azok még lejjebb menni mert,hogy itt az lhr nem lehet bányászni vele jól meg hát ugye a bitcoin ára is esik.Ja mondom már feltörték az lhr-t meg szerintem soká lesz az mikorra a bitcoint addig esik,hogy minden csökkenjen. Nagyon bizakodó szegény de szerintem az árak inkább felfelé mennek sajnos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest