Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hvs
csendes újonc
válasz #94529552 #14516 üzenetére
A Samsung 7-es sorozatara is igaz a panellotto? Siralmas...
Egyebkent azt a Samsungot ajanlanad? Esetleg mas titkos tipp?
TV-t meg nem vettem az amazonon, bar latom, hogy az alap garancian felul (amiben nem tudom mi van benne pontosan, gondolom egy nehezen ervenyesitheto bolti, plusz a gyari) 70 Euroert lehet venni egy teljeskoru 2-eves amazonos gararanciat, aki ovatos.
(A TCL-lel kpcsolatban kicsit utanaolvastam, es nem csak ott irnak rola jokat... Agyba-fobe dicserik, csak az a gond, hogy Europaba nem ugyanaz a model erkezik sajna, mint az Usa-ba... Az europai modelt inkabb a Samsung 6-os sorozataval teszik egy ligaba, nem a hetessel.
Ha a kinaiak kepesek jo telefonokat gyartani, miert ne lennenek jo tv-ben?) -
hvs
csendes újonc
válasz #94529552 #14512 üzenetére
Esetleg ez jo lehet? (ha jol latom, tesztgyosztes a rtings-en):
https://www.amazon.de/gp/product/B06VW5FFLD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
furcsa, hogy jobb eredmenyt picture quality tekinteteben, mint a harmadaval dragabb, 1000 Euros Samsung MU7-es sorozat...
-
hvs
csendes újonc
válasz #94529552 #14512 üzenetére
koszonom a gyors valaszt!
Az oled lenne persze a legjobb, B7-et 1700 Euroert talaltam az amazonon, ezert arra gondoltam, hogy talan egy jo ar/ertek aranyu modellel meg kihuznam nehany evig, amig az oledek forntjan is elindul az arverseny...
A hivatkozott budget samsung modellel hasonlo arban tudsz esetleg ajanlani vmit, ami biztosan VA paneles?
-
hvs
csendes újonc
Jo estet mindenkinek,
55 colost szeretnek, csak teljes sotetben, csak filmezesre hasznalnank, 4K-val lehetoleg.
Visszaolvastam becsuletesen, es ugy latom, hogy az alabbi model talan az ajanlott kategoriaba tartozhat:
https://www.amazon.de/gp/product/B06XGS3Q4Y/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
A gond az, hogy elolvastam a rting vonatkozo cikket a tipusrol:
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu6300
Ha jol ertem, a rting cikk aljan lathato szamozas szerint a 6300 amerikai megfeleltetheto a 6100 europainak, ime:
55" VA UN55MU6300 UN55MU6300FXZA UE55MU6100
Meg is nyugodtan, mert a rting-en is szepeket irnak osszessegeben, azonban a kommentekben egy nem USA-beli vevotol az olvashato, hogy:
"I recently bought the Samsung UE55MU6179 TV after reading the review of the MU6300 on your website, as I thought it also featured a VA panel from Samsung, Innolux, Sharp, AUO or whichever the manufacturer.
To my surprise I found out that Samsung provided my size with a PLS panel from BOE. Here is a picture from the secret service menu. It looks like Samsung does ship the MU6170 series with a VA panel for all the sizes but the 55".
Just wanted to point that out. I am not sure whether I will take the smaller 50" panel as I found out that the 55" PLS still fulfills my needs."Tehat pont ebben is PLS panel lenne. Kerdesem, hogy ez a PLS panel milyen? Rosszabb, mint a VA???
a 660 Euros arra azt hittem, ez jo ar lesz, vagy lehet, hogy megsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung házimozi rendszerből megmaradt hangszóró szett
- Használt Denon RCDN-10 mikro hifi (hangfalak nélkül)
- Eladó Hisense 55A7100F 55' UHD TV !
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- új ZEALOT Sound Box Bluetoth hangszórók eladók (12.000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest