Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
azelsomillio #47890 üzenetére
Ahogy írták MM-ben 65" U8QF és ha jól emlékszem 55" U7QF van, de ezek szerint már mindegy
. A Q70T talán más kat, ahogy azt a ~60-70 ezer Ft-os árkülönbség is sugallja. Amikor Én nézegettem ~170k volt az U7QF. Annyit szerintem megér, de persze ha már 200 körül menne és más márkánál meg jön egy jó akció, akkor az már más sztori
. Amúgy nappalimban samu TV van és hát a samunak jellemzően túlszaturált a képe (kalibrálással orvosolható) és lehet ez vonzotta a szemed
Ahogy elmézem, most nem mennek olyan jó áron ezek az UQF TV-k csak a 65" U7 -
Kender23
aktív tag
válasz
Szia, nem csak a bemutató videó szép rajta, hanem minden más videó
Igaz én még csak egy hete használom, belőttem a saját ízlésem szerint, merítve ötleteket tesztoldalakról és nagyon meg vagyok vele elégedve. A kép gyönyörű szép kontrasztos, a fekete "tinta fekete", a fényerő HDR10+ tartalmaknál megy 600 nit fölé is és ott a 120hz. Ma volt időm filmezni, és a látvány világ miatt a "Pacific Rim" filmet néztem meg, ami megfelelő beállításokkal brutál volt.
-
katona84
tag
válasz
Az a Samsung kb a felét tudja "papíron" az U8QF-nek. HDR-ben elvérezne, ráadásul él-led megvilágítású.
Az 55" -os Hisense a specifikációk alapján a 350.e.+ os 55" Qled Samuk ellenfele.Nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele de a hagyományos LED megvilágítású TV-knél, kapásból nézem hogy az adott TV melyik energiaosztályba van besorolva. Ha B-nél jobb, akkor a HDR felejtős...legtöbb esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- BestBuy ruhás topik
- Ukrajnai háború
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest