Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hrabo86

tag

válasz Piftuka #42129 üzenetére

"Nem lehet általánosítani. Direct LED-es készülék is produkálhat megdöbbentően nagy fényszivárgást, és az "Edge LED" panel is lehet szinte tökéletesen fekete."
    Na pont ezért lenne hasznos valami korrekt infó, összehasonlítás, hogy ebben a Sharpban mennyire jó az Edge LED megoldás, akár az árban hasonló 70"-s más márkás Direct LED-es megoldásokhoz, pl LG 70UM7100 -hez. Nem szeretnék én is fölöslegesen 3 kört megjárni a boltba.

Köszi, szintén szétgoogliztam magam, és hát az a whathifis teszt se annyira lehúzó igazából, pedig akkor még majdnem 2x annyi volt az ára, és arra is azt írják, hogy ezen az áron teljesen jó. Nem szidják a felhősödésre nagyon, általános közép-alsó kategóriás hibákat mondanak, amik lehet ugyan úgy érintik a pl előbb említett LG-t is.

Francia csávó youtube "tesztje" pedig egy promóció lényegében, megnéztem és legoogle fordítottam és sallang az egész. Kommentekben is kérdezik, hogy oké de felhősödés, szélén sokkal nagyobb fényerő... de nem mond róla semmit a videóban és kommentek között se a lényegről.

Legjobb lenne ezekről valakinek a korrekt véleménye, aki már látta és tesztelte élőben, esetleg meg is vette és kipróbálta otthon a sötétben mit muzsikál (legyen ez a Sharp az LG vagy a Samsung)

Új hozzászólás Aktív témák