Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz Partizan182 #18782 üzenetére

Jó persze, de az egy alap skálázás. Amiről most beszélek az a pixelkiegészítéses sklálázás amit az LG csak upscaling technolinak hív és ez fel is van tüntetve mint feature. Más tv brandeknél viszont nem látok ilyesmit megjelölve. A samu is csak ezt a quantom dot akármit reklámozza, de upscalingot nem írnak a specifikációban. Más nagyon nem lehetett szerintem, mert egy az, hogy ez a tv kb csak ezt tudja mint speciális képesség a másik meg, hogy egyértelműen a felbontás volt megnövelve, még a 720p videó is tűéles volt rajta, ez a sonyról nem mondható el.

Ahogy írod, lehet az is bejátszott, hogy az LG csak 32"-os, a sonym pedig 42"-os tehát ott a méret is nagyobb, de pl. volt már 32"-os W705-ös sonym is és abban sem volt semmiféle ilyen upscaling. Jaja azt láttam, hogy nincs rajta jack csatlakozó mint kb egyik LG-n sincs érthetetlen okból... nekem azért az jól jönne pedig, mert akkor az edifier hangfalpárt rátudnám kötni és 2hdmi-n a pc és a ps4-en is lenne hang attól függően melyik kimenetre kapcsolok. Így ez sajna bukta lenne....

StLui
    Otthoni sonym egy régebbi típus valami r42 széria, de ahogy írtam fentebb, volt nekem már 32"-os w705 sonym és annak sem volt olyan szép éles képe mint az LG-nek. Szóval i dunno mitől van, de az LG nagyon szép volt a film szinte lemászott a képernyőről és ezt egyik sonynál sem tudtam ilyenre beállítani. (pedig órákat eltudok bíbelődni vele ha kell)

Új hozzászólás Aktív témák