-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz
AXisBOLD #32562 üzenetére
3 év garival
32 e Ft5 év garival
32 e Ft
33 e Ft
36 e Ft Én ezt venném.
40 e Ft
41 e Ft Vagy ezt venném
42 e Ft Ezt is jó darab, de erre 10 év gyári gari van...(#32573) artiny
Nem változott az álláspont. A belső memókat cserélték lassabbra, másra.(#32563) eriklambing
Töltsd ki kérlek az összefoglalóban lévő kérdéssort, hogy korrekt választ adhassunk. -
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
A következő felhasználásra keresek SSD-t:
1. 25 ezer forint
2. 120/128 GB
3. Laptop:ASUS k501LX m.2 foglalat
5. legalább 5.
6. Átlagos felhasználásra lesz. -
artiny
őstag
Helotok
ACER ASPIRE S3 391 be belefer,jo lessz ez az SSD diszk?
Kingston SSDNow V300 120GB -
jeni
félisten
válasz
Askformore #32567 üzenetére
a kép alapján betehető egy belső DVD író ez által egy ilyen ami 9,5mm sata 2,5 HDD mobile rack is. a kis képen látható,hogy gyakorlatilag a sata csatlakozó megtalálható az alaplapon.
azt hiszem az AIDA progival kitudod olvasni a Toshiba alaplapod altípusát és könnyebben rátudsz keresni milyen alaplap is van benne,hátha lesz azon kiépítve msata vagy m.2 csatlakozó?
-
jeni
félisten
válasz
Askformore #32567 üzenetére
az aprón vannak ilyen hirdetések és ha az illetőnek kétféle is van belőle akkor ki is tudod próbálni. de gyanítom,hogy 9,5mm a tied.
lehet,hogy nem fog menni semelyik bele,ugyanis az egy dolog,hogy van valamilyen takaró laposka ott lehet,hogy maga tér belül nem lesz elegendő.
ugyanis ez alapján utólagosan nem szerelhető bele belső DVD író,és így ez kiesik (a tech.papamétereik közt az szerepel,hogy külső USB író rácsatlakoztatható)USB DVD-RW (vásárolható)
viszont van egy másik megoldás,hogy azt kell megtudnod,hogy a Toshiba notilap tud-e fogadni m.2 vagy msata SSD-t?
-
jeni
félisten
válasz
Askformore #32565 üzenetére
Hello
Ez alapján a Toshiba laptopodban nincs optikai író.
Mivel lapos kivitelű:9,5mm -meghajtó nélküli háznak van-e helye neki?
SSD esetén nem a magasító keretre gondoltál ami csak 2mm?7mm vagy a9,5mm SSD- HDD esetén alkalmazzák.
-
Askformore
senior tag
Sziasztok,
nem pont ide tartozik a kérdés, de meg tudná valaki mondani, hogy egy Toshiba C50-b-14z notihoz mekkora SSD beépítő keretet vegyek? 9,5mm vagy 12,7mm?
Köszi!
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, jelenleg melyik a legjobb ár/érték arányú ssd a piacon?
A maximális keretem 20e Ft lenne. -
AXisBOLD
addikt
válasz
AXisBOLD #32554 üzenetére
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
45k2. Mekkora SSD-re van szükség?
240 - 260GB3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
asztali --> 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3) supporting up to 4 SATA 3Gb/s devices4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
GA-MA770-DS3 (rev. 1.0)5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
5 év de ha a fent említett árból nem jön ki az 5 év+240GB akkor 3 év6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
átlagosköszi!
-
Emperor_
addikt
válasz
Bocizozz83 #32551 üzenetére
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #32553 üzenetére
Hoppá, nem figyeltem hogy van egy kérdéssor is, akkor pótolom a kitöltését:
15-16 ezer Ft.
2. Mekkora SSD-re van szükség?
120/128 GB. Ha nem fér bele a keretbe, akkor 60/64GB.
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Laptop, T420-as, mSata.
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
Fogalmam sincs milyen alaplap van benne. Elvileg sata 2 sebességű benne az mSata port.
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
Minimum 2 év, ha új termékröl van szó. De lehet használt is aprórol, ez esetben lehetőleg olyan amin még van garancia.
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Átlagos. Rendszernek lesz, semmi extra. Még játék sem lesz telepítve a gépre, se semmilyen komolyabb program.Elsősorban márka és típusszám érdekel, mit ajánlanátok. Aztán majd választok belőlük.
Az ajánlottak közül Adata, Plextor, Samsung amit néztem újonnan azok nagyon drágák. De találtam aprón egy ilyet: Samsung PM851 128GB. Ez milyen?
-
zimi1991
aktív tag
Sziasztok!
M.2 ssd-t keresek kodi buntu op rendszer számára!
A méret nem lényeg csak, hogy gyors legyen a betöltés és tartós legyen!
Mit tudnátok ajánlani?
Csak m.2 jöhet szóba, mert a többi port foglalt...
A segítséget előre köszönöm! -
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
ga-ma770-DS3, Athlon64 x2 5000+, 4 GB dual, HD4830 512 MB, WD 640 GB
ezek mellé szeretnék egy ssd-t
a meghatározó paraméter az ár (max 45k) és ezért a lehető legnagyobb tárolókapacitás, persze a minőséget szem előtt tartva
Intel, Crucial, Samsung, Toshiba, Kingston, AMD, PNY, ...?
egyáltalán nem vagyok képben SSD fronton, nem tudom milyen paramétert kell figyelni az adott konfiguráció fényében. -
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Lenovo T420-hoz keresek msata SSD-t. Milyen márka ajánlott belőle? Esetleg típusszámokat is tudnátok írni? 2,5"-ös társaikhoz hasonlóan, itt is érezhetően gyorsabbak a 60-asoknál a 120-asok?
Aprón nem látok azokból amik ajánlottak az összefoglalóban.
-
naja
aktív tag
Valószínűleg, elsőre simán csak elnézték az árat, és azóta javították. Most nézem, hogy tegnap még a másik cég is kitartott a 17 eFt mellett, de mára ott is 30 eFt-re "felment" az ára. Aki gyors volt két napja, az jól járt. Néha nem kell annyit kérdezni.
Bár érdekes, hogy ketten is egyszerre beleszaladtak ebbe a hibába. Lehet, hogy egymástól veszik a cumókat..
-
Bocizozz83
tag
20-30
240-250gb
Sata 3 asztali
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Gigabyte z77x
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ?
5év
Átlagos
Sziasztok! Ssd vásárlás elött állok gondoltam kikérem a véleményetek elötte.240-250 gb körülire gondoltam , op rendszert és esetleg néhány játékot futtatnék róla.Érdemes többlet pénzt áldozni némi plusz olvasási írási sebességért , vagy észrevehetetlen igazából a különbség?Használt ssd-ben gondolom nem érdemes nagyon gondolkodni. -
Emperor_
addikt
válasz
hiperxfury #32547 üzenetére
Ha HDD helyére teszed az SSD-t akkor minden oké, SATA3-on fog menni.
Te döntesz, mi csak ajánlunk.
(#32548) Kali4
Igen az jó ár. Régóta működő cég. Köszi az infót!
-
hiperxfury
csendes újonc
válasz
Emperor_ #32545 üzenetére
a winyó sata 3-as mert megnéztem szoval valószínű hogy az alaplap is sata3 főleg hogy usb 3.0 is van rajta ami szintén a sata 3 hoz passzol mint a winyó
én amugy akkor is v300 at veszek ha nem ajánlott mert árban csak így éri meg nekem ha mégse lessz olyan gyors mint gondolom akkor így jártam.volt már rá példa hogy még is bejött az amit ti nem ajánlotnak mondtatok mint pl sony Ex450 fülhalgató ami az árához képest reális.de volt hogy a vertex 3 ra is irtátok hoigy nem jó de még is szárnyalt a gép töle.szoval nem kell mindent elhinni szerintem
a kingstone 120gb v300 at itt békéscsabán helyben megtudom venni 15500ft ért -és szerintem ár érték arányban jó -
Emperor_
addikt
válasz
hiperxfury #32539 üzenetére
V300 at nem ajanlom. Hyperx fury az altalaban legolcsobb ajanlott ssd harom ev garival. Ez sata harmas a laptopod csatlakozasat deritsd ki!
-
Teszla_
senior tag
válasz
hiperxfury #32541 üzenetére
Köszi, de megvárnám más véleményét is
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni SSD vásárlással kapcsolatban. Öcsémnek szeretném karácsonyra, de nem tudom melyik lenne jó neki. Az egyik helyi bolt árlistáján a Samsung 850-et láttam (nem pro, az biztos, de az evo sem volt odaírva, csak az, hogy 500Gb, SATA 3), az árban is kellemes lenne. Előre is köszönöm
50e Ft körül nézelődnék
Lehetőleg 500Gb-osat szeretnék
Asztali gép, de a csatlakozót sajnos nem tudom milyen
4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Ez az Asus alaplap lenne, de itt csak simán SATA-t írnak, azt nem, hogy 2, vagy 3
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD?
Lehetőleg 5 év garis legyen, árban nem hiszem, hogy több beleférne
Windows 7 menne rá, plusz játékok. Minden más HDD-ről futna
-
hiperxfury
csendes újonc
sziasztok van egy laptopom asus x751MA TY171D Fekete
ha azt akarom hogy gyorsabb legyen akkor érdemes ssd-re cserélnem a hdd-t?mer láttama kingston v300 ast 120gb ot 15500ft ért és a mostani hdd-t eladnám
a gépem:
Processzor: Intel Celeron N2840 2.16GHz
Memória mérete: 4 GB
Memória típusa: DDR3
Képernyő átló: 17,3"
Felbontás: 1600 x 900
LED kijelző : Igen
Érintőképernyő : Nem
Integrált VGA: Intel HD Graphics (2/3/4/5/6000)
Merevlemez: 1000 GB
Optikai meghajtó: DVD-RWgooglézni szoktam youtubozni zenézni meg filmet letölteni
-
djcyrus
csendes tag
Üdv!
Valakinek volt/van esetleg Corsair 240GB 2,5" SATA3 Force Series LS CSSD-F240GBLSB - vel dolga?
Ha igen, akkor vélemény vélemény?
20k ért lenne vagyi új csak nem tudom megéri-e.
BF4 futna rajta esetleg egy kis WOW meg win10. -
naja
aktív tag
válasz
Csorbi #32532 üzenetére
Hoppá, akkor az tegnap még el volt írva, mert én is 17-18 eFt-re emlékszem.
http://ssd-meghajto.arukereso.hu/silicon-power/slim-s55-2-5-240gb-sata3-sp240gbss3s55s25-p165975556/
ui: ráadásul a képen V55 van de s55-ről van szó
ui2: érdemes utána guglizni, mert kiderülhet hogya Silicon Power háza táján is voltak "csalások" (S60-nal), nem az volt benne később, mint amivel indították a szériát -
Falcon C.
aktív tag
válasz
nickedez89 #32534 üzenetére
Nekem úgy tűnik, ha legális import volt, legális boltból, normális számlával vetted, jár a 60 hónap. Regisztrálni, elvileg, emiatt (szerintem)nem muszáj, de nem árt, baj nincs belőle, biztos lehet benne a vásárló, hogy az SSD-je nem a kamionról esett le.
-
Falcon C.
aktív tag
[Samsung 850 EVO 250GB] [garancia]
Ma hoztam haza a kicsikét a helyi boltból. Itt 3 évet adtak rá. Regisztráltam a Samsung honlapon, ott közölték, hogy 60 hónap. Majd kaptam egy emailt is, hogy köszönik szépen, amiért a Samsungot választottam, s 0 hónappal kitolták a garanciát. Nekem ebből az jön le, hogy a bolt azt ír, amit akar, ha a cucc nem fekete/szürke/pink/hottentotta importból van, akkor a 60 hónap az érvényes garanciaidő. Maximum 3 évig nem zavar a boltos azonnal a Samsunghoz (normálisabbja megteszi, mert rajta keresztül tovább tart, persze vannak helyzetek, mikor ez az egyetlen megoldás).
-
naja
aktív tag
válasz
Emperor_ #32436 üzenetére
Oóó, köszönöm szépen! Szóval mehet akármi ehhez a G31-es alaplaphoz? Azt hittem gond lesz vele.
TRIM tutira menni fog? Nem szeretném, ha kiderülne, hogy hülyeség ebbe a gépbe SSD-t venni.lemaradt az előbb, hogy Win 7 x64-hez lenne
ui: nem találok a BIOS-on AHCI beállítási lehetőséget, ha ez nincs akkor nincs TRIM sem?
ui2: Ha már ezek mind mehetnek, akkor gondolom a Samsung 850 Evo 250 GB is jó lehet. Az 24 eFt-ért elég jónak tűnik. Jól látom?
-
Egzee
őstag
Silicon Power Slim S55 240GB
http://www.bluechip.hu/termek/silicon-power-slim-s55-2-5--sataiii-240gb-7mm
Mi az általános vélemény erről a csodáról?
Kingston HyperX Fury 120-asom van, mikor vettem ezt ajánlgatta mindenki, most meg már azt olvasom, hogy szar... Na most mi van?
-
andrisbandi
őstag
Több mint egy éve használok néma (cerka j1900) gépben SSD-ket.
60 gigás Kingston a Win7,
és egy Samu (talán 830-as) 120 gigáson cserélődnek a sorozatok.
24/7-ben üzemel.Azt sem tudni, hogy be van e kapcsolva.
Noti adapteres a tápja.Semmiképpen nem váltanék vissza rendes winyóra.
- Garis SSD-t kell venned, így nyugodtan használhatod bármire. TV-ből felvett műsorokkal nem hiszem, h túl tudod lépni a garis írásmennyiségi limitet.
-
Exian
addikt
Sziasztok!
TV-hez felvételre szabad SSD-t használni?
Na, persze nem sebességnövekedés reményében
, hiszen a felvétel real-time, a leglassabb HDD-vel is vígan működik a dolog még akkor is, ha a legdurvább felbontású HD csatornáról veszek fel, visszajátszásnál úgyszintén, teljesen mellékes a merevlemez sebessége.
Sokkal inkább arról van szó, hogy hangtalan megoldást szeretnék... olyan "finnyás" vagyok, hogy ha netán éjjelre van beprogramozva valami húúúde nagyon fontos felvevendő dolog, akkor a jelenlegi HDD-s megoldás zavar, mert hallom a lemez pörgését, meg a fej kattogását, amikor X másodpercenként felvési a lemez felületére az adatot, meg néha, ha rosszul áll éppen a TV állványon a HDD háza, akkor berezonál az egész... a másik, hogy nem tudom normális helyen elhelyezni a merevlemezt, valamelyik gyerkőcünk tuti megtalálja időről-időre és akár bekapcsolt állapotban elkezdi a kábelnél fogva megpörgetni, mint egy lasszót, mondanom sem kell, hogy ezt a HDD-k kevésbé tolerálják...
Mennyire bírná ezt az üzemet az SSD? Nem kell persze arra gondolni, hogy nonstop menne rá a felvétel, tehát nem nonstop írást kellene elviselnie. Viszonylag ritkán van felvétel. Nagyjából úgy számoltam, hogy egy 120GB-s SSD úgy 5-6 hónap alatt íródna tele felvételekkel, tehát 5-6 havonta lenne rajta egy "full wipe".
Vagy vegyek inkább erre a célra egy 32 vagy 64GB-s pendriveot? Az jobban bírja?
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Win10 alá, főleg zeneszerkesztéshez vennék egy szeparált rendszernek való SSD-t, hogy ne keveredjen a munka a hobbyval.
Mit ajánlatok?1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
30-40e között2. Mekkora SSD-re van szükség?
240+ ami belefér árban3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép, sata3 elvileg4. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
[link]5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
3-56. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
Ezt nem igazán értem24/7 megy a gép, és napi 10-16 órát is dolgozok vele. Hogy ez professzionális felhasználásnak számít e azt nem tudom megállapítani
) A lényeg, hogy az adatok fontosak, és hardcore terhelem a gépet.
Néztem egy csomó tesztet, de valahol pont fordítva jönnek ki az adatok, mint másik tesztnél, agyrém. Mit ajánlatok?
-
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Nézegetek magamnak karira ssd-t TP T500-asomba, látom az intel 530 elég ajánlott. Nos, nálam a max keret 20K, ennél többet nem igazán szeretnék kiadni erre, ez az intel viszont majdnem 23K. Ha ennyire jó ez az ssd, akkor erre a típusra áldoznék. Tényleg megéri ezt a plusz pénzt?
Linuxot futtatnék rajta, böngészésre, filmnézésre ilyesmi. Ami a legfontosabb szempont: legyen nagyon tartós. Egy 5400-es hdd-t váltana, szóval gondolom a gyorsaságra nem panaszkodnék, még nem volt ssd-m.
-
jhany
csendes tag
Sziasztok.
Segítsetek választani.Kingston HyperX FURY 2.5" 120GB
vagy
ADATA Premier Pro SP920 128GBEgy régebbi laposba menne...
Mobile DualCore AMD Athlon II P360, 2300 MHz (11.5 x 200)
4090 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)Előre is köszönöm.
-
-
Üdv! Néztem az ajánlott listát de kicsit meglepődtem mert én eddig minden gépbe a Kingston V300-at raktam és még sosem volt vele gond. Láttam mik vannak de megköszönném ha valaki leírná, hogy most melyik van a legjobb árban az ajánlottak közül.
-
Emperor_
addikt
válasz
kory24 #32515 üzenetére
Indirekt pedig benne van:
Azok a kereskedelemben ma is kapható típusok, melyek nincsenek az ajánlottak között, többek között az alábbiak miatt nem kerültek be (még) a többi közé.- Indokolatlanul magas ár,
- Valamelyik jellemzőben az átlagnál kisebb teljesítmény
- Az átlagnál alacsonyabb írási terhelhetőség,
- Gyakorlati tapasztalat hiánya (nagyon új még a típus),
- Egyszerűen csak rossz ár/érték arány az ajánlottakhoz képestAmi tudok válaszolni korábbi kérdéseidre:
A fenti hármasból: SP600-at venném, ha mindenáron választani kell.
Transcend SSD, egy típussal kapcsolatban van közvetett tapasztalatom, m2-es firmware frissítés ügyében kért tőlem segítséget egy tapasztalt PH-s kolléga. Röviden: gyalázatos. Magára az SSD-re viszont nem volt panasz.Én, ennyit tudok segíteni.
-
kory24
őstag
Esetleg Intenso 128GB 2,5" SATA3 TOP SSD ( 3812430 ) - ról vélemény?
Mennyire lenne jó választás ez?
Az nagy hátrány, hogy a garancia csak 2év?
-
glaci
őstag
válasz
nickedez89 #32511 üzenetére
Jött tőlük e-mail: "Rendelés státusza: Elfogadva"
Pénzt eddig még nem fizettem nekik, max. fogok egy adagot, ha megjön a cumó.
Én úgy számolom, hogy legrosszabb esetben kisebb kapacitásút akarnak majd küldeni és azt nyilván nem fogadom majd el. (Az azért durva lenne, ha pl. fából lenne, mint némely Samsung 840 -es.) -
-
gulac12
tag
válasz
nickedez89 #32499 üzenetére
A kander.hu oldalról nem túl jó véleményt olvastam itt: [link]
-
nickedez89
senior tag
-
glaci
őstag
válasz
Ennél a cégnél nem is nagyon régen (talán max. 1 hete) volt egy nagyon hasonló "elírás", akkor a 32 GB -os SP volt 2xx Ft.
Hogy most ez reklám kampány, vagy készlet kisöprés, esetleg "technikai hiba", azt nem lehet tudni.
A multkori esetnél 1 ember elvileg kapott, és 4 - 5 ember jelezte, hogy törölték a rendelését.Mindenesetre én rendeltem 1 - 1 db. -ot belőle, aztán ha valamelyiket véletlenül kihozzák, akkor azt is túlélem talán majd valahogy, ha meg nem, akkor sem vágom majd fel az ereimet miatta.
Ennyi pénzért azt mondom, hogy ha legalább annyit nyújt, mint a(z egyébként nem ajánlott) Kingston V300, akkor már nem volt kidobott pénz. (Garit elvileg vállal rá a bolt, tehát kockázat nem sok van vele, max. a sebességére lehet majd panasz.)((Bár nekem spec. jobb lett volna 8 db. 32 -es RAID 6 -ba kötve ...))
Szerk.:
(#32505) Peterson_:Az ilyesmire nem szabad rákérdezni, az csak "elrontja" a mókát!
Meg kell rendelni, aztán lesz, ami lesz! -
kory24
őstag
Sziasztok!
A-DATA 64GB SP600 SATA3 ASP600S3-64GM-C ssd-ről mik a vélemények?
Főleg netezős gépbe lenne, játék nemigazán max ilyen online mmorpg, mint metin2, lol.
Érdemes megvenni?
vagy inkább ezt:
Transcend SSD370 64GB 2.5" SATA3 SSD meghajtó + beépítőkeret
vagy ezt:
Transcend Premium 64GB 2,5" SSD (TS64GSSD370S)
A 3-ból melyik lenne legjobb választás?
-
jambiyya
őstag
válasz
Gondolom elírás ez is, és ha rendelsz, akkor visszautasítják, és utána csillió forint lesz.
-
Peterson_
addikt
válasz
Az igen...gondolom olyan is lehet, külföldi teszteket kéne próbálni vadászni, hátha lehet róla szerezni bővebb infót.
-
Bodor
veterán
válasz
Szerintem el van írva az ár...
Számomra ismeretlen ez a márka.(#32500) King Unique: Igen, lehet , hogy az újabb USB3-as driverek már továbbítják a a TRIM parancsot Windows alatt, de nem biztos, hogy mindegyik alaplapnál, ezért én a biztos tuti SATA vagy eSata drivert javasoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest