-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Falcon C. #15038 üzenetére
Akkor ideje elmenteni a rendszert ha mar kesz vagy, tapasztalatbol irom egy 13,4 GB helyetfoglalo C particio ebben benne van a 400 Mb lapozofajl is, (hibernacios fajl megszuntetve) majd lementve vincsire Macrium free progival nagyjabol 6,8 GB.
Ezt visszallitva a Macrium-al (8 perc ugy hogy az ellenorzes bekapcsolva) 20 GB irast eredmenyez az SSD-n.
Ezt csak azert irtam hogy egyreszt erdemes lementeni egy jol mukodo rendszert, masreszt viszonyitasi alapnak. -
Walter White
csendes tag
válasz
Falcon C. #14955 üzenetére
Jogos, de akkor úgy mondom hogy érdemesebb a 240-es felé kacsingatni, de a lagkafább az 500-as lenne. Csak kapják be hogy ilyen drágán adják - nem éri meg.
A legjobb módja az lenne az árcsökkentésnek ha most durr- senki nem venne SSD-t, persze ilyen nem lesz, de ha a nyakukon maradna a sok legyártott meghajtó akkor hamar engednének az árból -
-
válasz
Falcon C. #11808 üzenetére
Nem rajtad kérem számon, csak a témához szóltam hozzá. Ugyanakkor te linkelted ezeket a régi forgalmazót, és véleményeket.
Mivel csak pár napja nézelődöm (megint) ebben a témában, a régebbi hozzászólásokra nem reagálhattam, ill. 1 év alatt nagyot változhat a világ. Minden gyártónák lehet rossz szériája, de ezek alapján leírni egy egész gyártót nem lehet, mert akkor nem lenne mit ajánlani.
Ezt a vezérlő kérdést már én sem értem, hol azt mondják, hogy fontos, hol pedig említésre sem méltó.
A többit inkább magánban, ne offoljuk szét teljesen.
-
válasz
Falcon C. #11800 üzenetére
Nem az ízlésemet bántja, hanem az objektivitást. Előítéletet a márkáról könnyű generálni szóbeszédek, és feltételezések alapján. +az éremnek 2 oldala van: Tuti hogy a Kingfast volt "tisztességtelen" a Nautilussal szemben? Nem ismerjük a történetet, csak az 1ik fél elbeszélése alapján.
Miért feltételezed, hogy hazudik a gyártó? (esetleg a samsung, az intel, a ... is hazudik?) Ha pedig ezt állítod, tényekkel alá kéne támasztani.
+ Ezért ne kövess meg. Te így gondolod, én másképpen. Ennyi.
-
válasz
Falcon C. #11794 üzenetére
Az, hogy a "Nautilus System Ltd." nem forgalmazza tovább, nem jelent semmit. Tényleg elhiszed, hogy majd 1 évvel később még mindég a beragadt raktárkészletet árulja az a rengeteg bolt ahol kapható?
Sőt ha jobban utánnajártál volna, akkor ezt linkeled be: kingfastssd
Ugyanúgyg 3 év garival adják, mint a többit.A többi hozzászólásban semmi konkrétumot nem olvastam, csak annyit, hogy "jaj csak azt ne".
Se konkrét műszaki paraméterekkel alátámasztott ellenvéleményt, se tömeges meghibásodásról szóló híreket nem találtam.
A fentiek alapján inkább "márka fétis", és a gyártó ismeretlensége a bizalmatlanság oka.---
(#11770)-re senkinek nincs mondanivalója?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest