Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
PcForCe #61462 üzenetére
Én most vettem Black Friday során. Eredetileg egy TPLINK C7 volt betervezve, de ez volt jó áron, így ez lett. Egy DIR-655 -öt váltott nálam, ami betonstabil volt beüzemelése óta, szóval eddig is elégedett DLINK használó voltam. A vásárlás célja az volt, hogy egy routerrel beteríthessem stabilan a házat és ha már veszek, legyen AC-s (minimum 1200-es) lehetőleg. Tegnap este épp csak egy kis időm volt, hogy beüzemeljen, de röviden csak annyi, hogy nagyon bevált. Ott ahol az elődje már csak ingadozva volt elérhető, ez nagyon stabil jelet ad régi 1 antennás 2.4GHz-es eszközökön is, illetve a szolgáltatói router 5GHz-es hálózatát oda-vissza veri.
Nincs se gigabites netem, se nem torrentezek, szóval nincs extrém használatban. A setup-ja mintha kevésbé lenne experteknek való, de még nem volt időm elmélyedni benne.
Szóval röviden: kellemesen nagy hatósugár vasbeton födémen, padlófűtés rácson, több falon keresztül is. Egy nemzetközi tesztben olvastam, hogy a mind 4 antennája 2 sávos, de közülük 1 csak vételre van használva. Bár jó lenne ha kikapcsolhatnám azt az egy fehér LED-et ami rajta van, de egyrészt nem is túl erős, másrészt nem villog, harmadrészt teszek rá fekete szigszalagot. (amúgy sem dísztárgy, nincs látható helyen)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Last Epoch
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest