Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusza80
tag
Szia!
A legalsó szinten csak egy 35 m2 kellene.
A fő csapásirány a középső szint. A T- modem és amúgy minden is a rajz szerinti helyen lenne csak természetesen a már új eszközökkel lenne. A 2 emeleten nem egy fal van ott nagy távolság egy szoba és 30 as fal van a tp link és a tenda között.
Amit szeretnék, hogy legyen internet mindenhol. A középső szinten van az asztali pc az lan kábellel van. Itt van egy xbox is. Itt a tv hez nem kell net. A fal másik oldalán lesz az IPTV illetve itt van okos tv és itt lenne az a bizonyos egyik eszköz. Földszinten most annyi netem van amit a közèpső wifi ad.
Árban sajna most nincs sok rá gondolok itt max 60.
Remélem érthetó voltam. Ha nem kérdezzetek kérlek mert akkor remèlhetőleg megértem mi van és tudok válaszolni. Nekwm még a röviditések és szakszavak is nehézkesek még.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX