Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
Northlorien
üzenetére
ezt tuti nekem?
én azt írtam, hogy a gyakran használt normális routerek jó eséllyel érintettek (mert onnan lehet jól lopni), a tucat hulladékok meg olcsójános bemegyaboltbamegveszialegolcsóbbat - na itt nem lehet nagy adatot lopni. - a másik véglet pedig ahonnan lehetne, de már nagyon specifikusan kéne hekkelnipersze ha ilyen érzékeny helyen dolgozol és fontosak az adataid, akkor rád van bízva mit veszel. én meg fogom venni az asust. főleg nem ér meg +50k-t otthoni használatra az rt2600, már az ac66ub1 is picit overkill, de ezt még benyelem a teljesítmény érdekében

+amúgy köszi az infót.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én azt írtam, hogy a gyakran használt normális routerek jó eséllyel érintettek (mert onnan lehet jól lopni), a tucat hulladékok meg olcsójános bemegyaboltbamegveszialegolcsóbbat - na itt nem lehet nagy adatot lopni. - a másik véglet pedig ahonnan lehetne, de már nagyon specifikusan kéne hekkelni
Gubek-Einste
Dr.NX