Hirdetés
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #65723 üzenetére
szerintem az adott esetben nagyobb segítség, ha az ember elmondja a buktatókat vele, mintsem 10k-val drágábban ajánl egy holtbiztosabb megoldást. egyébként használtan vannak egész jó 15-20k-s 2 magos cuccok aprón, asus, netgear, linksys, cfw-el. ami a legtöbb esetben annyi mókolás, mint a gyári fw frissítése.
egyébként, ha a tenda ac15 20k alá esne, akkor simán jobb vétel lehet egy tomatóval, mint a külföldről rendelve padavanra mókolt a xiaomi-t. annak még én se állnék neki, pedig van bennem vállalkozó szellem.
én egyelőre azzal szívok, hogy a 15-ért vett Tenda W1800R 2,4 ghz-re szopóág, időnként nem lehet rá csatlakozni, hiába cfw. engem spec nem zavar, ha naponta hajnalban újra kell indítani ütemezve, de úgy tűnik, ez sem vált be 100%.
haladok vissza a fw-ekkel. és ahogy olvasgatom a netet, ez bizony drágább és jobb rúterek esetén is elő szokott fordulni, cfw-el is. 2,4 meg 5 ghz-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Steam Deck
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest