- Pánik a memóriapiacon
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gaming notebook topik
- Gamepad
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Mikrofon topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nekem játék letöltés steam/origin meg néha torrent, ami valamennyire kihasználja az 500-at. Sima webes letöltés általában le van korlátozva annyira, hogy a 100-as is bőven elég lenne neki.
-
vargalex
félisten
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Eddig azt gondoltam, hogy értem az általad írt sebességet, mert a feltöltésre gondolsz. De most teljesen meglepődtem. Miért gondolod azt, hogy a digi a kisebb csomagoknál a kínált sávszélességet adja, míg a nagyobbaknál csak a garantáltat (a gigabitnél bekarikázod a 300/50-et, de az nem zavar, hogy a tiéd nem 25/20-at hoz, hanem a kínált 100/50-et)? Ráadásul linkeltél egy olyan tesztet, ahol a használt router a szűk keresztmetszet, amit le is írnak:
"Direktben, a routert kiiktatva, a PC-t kötve a zsinórra ennek sokszorosát, mintegy 650-700 megabitet értünk el speedtest.net-en, de rendes eszközökkel az IP-keretezés utáni 920-950 megabit is elérhető lett volna." -
Multibit
nagyúr
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Nálam nincs meg, mert 500-as netre fizetek elő
Viszont ezzel az előfizuval mindig megvan az 530/210 Mbps.
Amiről írsz, az ismert dolog, mint ahogy az is, hogy területi sajátosság, azaz nincs mindenhol így. Tehát ne próbáld általános jelenségként feltüntetni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont ezzel az előfizuval mindig megvan az 530/210 Mbps.
Gubek-Einste
Dr.NX