Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

albert555

üzenetére
						Látom elbeszélünk egymás mellett...
1. Először is, Te továbbra is engem győzködsz (egyes szám második személyben beszélsz), holott én nem is akarok routert venni, csak válaszoltam egy kérdésre!
2. Vsz Linksys E3000 nem 6-7k-val kerül többe, mint a 1042!
3. Használt cuccban nem mindenki bízik, főleg ha már nincs rajta bolti gari!
4. Azt pedig csak azért nem kérem, hogy magyarázd már el, hogy mit ártok az fw cserével a routernek, mert ez már végképp nem ennek a topiknak a témája! Gondolom a szanaszét root-olás alatt legalábbis ezt értetted! Ha veszel PC-t Windows-al, aztán lecseréled az oprendszert Linux-ra, akkor azt is szanaszét root-oltad?
Na de mindegy is, most már szerintem mára elég reklámot kapott a Linksys, így elégedett lehetsz Te is, és legalább ne akard elrontani a felépített "imázsát" azzal, hogy ilyeneket állítasz, miszerint a firmware csere kárt tesz benne!
Pfff... Ez a marketing duma, amit ide bekopiztál, nem semmi!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vallás
 - Könyvajánló
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
 Dr.NX