Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobretti13
tag
Szia.Azért vettem ilyen router mert fateroméknál is ez van kb 5-6 éve és valami tomato fw-vel stabilan működik a mai napig.3 asztali erőmű+1 laptop nyúzza szerencsétlent.Mennek a torrentek online játékok orrba szájba (faterom+2öcsém full kocka mind)+3androidos telo zte blade/2dbgalaxi mini.
Ettől jobb ajánlás nekem nem kell!2év alatt 16 vagy 17ezret költöttem 2 fos Tp-re.
Most mond meg hogy tényleg túlárazott e.Én megmondom:
ha minden évben veszek 5-6k körül valami hulladékot akkor az 6 év alatt (amit már bizonyított a Linksys) 30-36ezer kb ha jól számolok.Most megvettem ezt 19-ért osztva 6 évvel= 3300ft/év.(ennyiért még fost sem kapok).Ja és azt még nem adtam hozzá hogy hányszor hívott párom,hogy mi a sz@rt csináljon mert nincs net.Én meg kint vagyok németben(roaming).Lehet hogy ez nem tud 10000000Mbit/sec -et,DE EZT ÖSSZERAKOD ÉS ENNYI.
-
Töki bácsi
aktív tag
Jó, világos. Olvasgattam fórumokat, és tényleg elég sok helyen szidják a TP-Link routereket. Inkább tényleg rááldozok 1-2 ezressel többet, ha a tapasztalatok alapján megbízhatóbbak más gyártók termékei. Jelenleg a Linksys E900-as modell mellett vagyok, 9000ért tudom beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX