Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBob

őstag

válasz badbull1 #16803 üzenetére

Vegyük őket megint sorra, hátha végre felfogod / közös nevezőre jutunk.

"általad beilleszteni kívánt eszközök"
    Nem kívánok illeszteni semmit, semmilyen postba. Mindössze elavultnak tartom / tartottam, és megindokoltam hogy például miért. Eszem ágában sincs nekem kuncsorogni valahol is post szerkesztésért.

"régebbiek mint az utolsó módosítás"
    Ez szimplán nem igaz, többség újabb mint a módosítás. Van amelyik nincs egy hetes például.

""....Ezt senki sem cáfolta, kár erősítgetned..."
    akkor ezt is csak egy "vér pistike" írta a 16788 -ban:"Nem tudom hol láttad, de nem igaz, hacsak nem szabványos."
    majd elismerte az éllentétjét a 16796-ban:"

A személyeskedéssel nem kívánok foglalkozni, azt majd későbbiekben továbbítom. Ami viszont a tévedés elismerését illeti, szerintem ezt a cselekményt nem szégyelnem kellene, ahogy azt te próbálod előtérbe állítani. Bennem még van gerinc, hogy ha tévedek elismerem, és nem "megmagyarázom"...ugye?

"az összes 802.11 (korábbi is!) használ 20Mhz -es sávszélt"
    Pontosan tudom hogy az összes korábbi szabvány hogy 20 MHz-es csatornát használ, és amit leírtam az ennek nem mondd ellent. Olvasd el újra.

"fogd föl egy eszközön a 450Mbps nem csak 3 csatornával érhető el ill. a 600 nem csak 4 -el"
    Felfogtam, és levontam a következtetést korábban -> ez esetben nem szabványos. Ugyanis a szabvány 8012.11n-2009 ezt nem teszi lehetővé. PONT. Majd ha egyszer módosítják, beveszik a szabványba, majd akkor. Addig is ez (sem) nem szubjektív, tehát nem vita tárgya.

Mivel úgy tűnik hogy kifogytál az érvekből a vitában, és egyre csak a személyeskedés maradt meg, kérlek ettől a későbbiekben tartóztasd magad. Köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák