Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
bhonti
üzenetére
De az csak a kijelölt file-okra vonatkozik.
Esetleg csinál vele egy keresést a file-okra (ALT+F7), a keresési eredményt ablakba rakja (Feed to listbox), kijelöli az egészet (CTRL+A) és CTRL+M (csoportos átnevezés ablak nyitása).
De ez nem fogja a könyvtárneveket vizsgálni. Így elég kicsi az esély a kívánt eredmény elérésére. -
Chrys_
addikt
Nálam megy (1909). Nincs ez esetleg a Windows Insider-rel kapcsolatban?
-
Chrys_
addikt
Van olyan PC program, amivel zárolhatok néhány progit és csak ujjlenyomat megadása után indítható? Azért lenne erre szükség, mert egy felhasználóval lenne egy gép használva, de nem akarok minden programfuttatást engedélyezni.
-
Chrys_
addikt
válasz
kkgabor
üzenetére
Létrehoz egy konténer file-t, amit Windows alatt meghajtóként látsz mount után. Ebbe belemásolod a dokumentumokat. Majd dismount, ezzel le is van zárva. Egyébként valós időben kódolja a konténerbe az adatokat, így dismount nélkül sem veszik el az információ.
Én ezt használom a személye adataimhoz, usb stick-n szerkesztem (majdnem mindig nálam van), Android telefonon és PC-n is van hozzá program, ezeken az eszközökön csak olvasásra nyitom meg. -
Chrys_
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Stardock Start8 1.31, ezzel a W8 Start menüjét lehetett kicserélni classicra, de talán ez ki/be kapcsolható. És ha jól emlékszem, akkor tálca megjelenítés beállítás is van benne.
Gombra kapcsolható egér területet én még nem láttam/hallottam. Játékok tudják blokkolni a mozgást, de win asztalon ilyesmiről nem tudok. -
Chrys_
addikt
Ismer valaki az EverSync szolgáltatáshoz hasonlító bookmark szinkronizáló szerverprogramot, amit saját gépen lehet futtatni (vagy pl. Synology NAS-n) és hozzá PC-s böngészőkhöz való szinkronizáló programot?
(Android kliens is érdekel, erre majd rákérdezek az Androidosoknál akkor, ha itt lesz valami ajánlott megoldás.)
Jelenleg használom az EverSync-t, nem rossz, de ki tudja, meddig működik.
-
Chrys_
addikt
válasz
pikszel
üzenetére
Adobe Premiere GIF kimenete csak egyetlen felbontást ismer, 10Hz-cel. Ez GIF-sajátosság, vagy a program korlátja? Van valami Animated GIF is benne, de talán az volt, ami minden egyes frame-t kitett külön .gif képbe
Mindegy, a célt elértem vele, kösz a segítséget.
Egyébként az a tween nem annyira egyszerű, ha zoom is van a képre, inkább nem szenvedtem vele. -
Chrys_
addikt
válasz
pikszel
üzenetére
Megnézem. Van hozzá valami infó, hogy lehet ezt megcsinálni?
Én ilyen megoldást találtam időközben. -
Chrys_
addikt
Milyen programmal lehet egy nagyméretű képből GIF-t készíteni, ahol az eredeti kép csak egy része látható, és ez a látható rész scrollozva lesz? Mintha egy kamerával lenne felvéve pl. balról jobbra.
-
Chrys_
addikt
Erre tud valaki tanácsot adni? Még nem találtam rá megoldást. W8.1 Pro.
-
Chrys_
addikt
Hogyan lehet megoldani az otthoni gépem webszerveren keresztüli elérését? Hasonló megoldást keresek, mint ami a Synology NAS-ban van (ezt el is érem). Sajnos nem telepíthetek Teamviewer-t a céges gépre, és nincs nyitva minden port a hálózaton.
-
Chrys_
addikt
a lényeg az volt, hogy ne csináljon mindig teljes tükrözést, csak változás-követést (azt hittem , hogy a cobian backup differential módja majd így tesz, de nem, írják is, hogy mirrorra ne mvaló...). ez a progi, amit itt már ajánlott valaki, tökéletes. Leteszteltem kis file-okkal, aztán élesben is 60.000+ objekttel, teszi a dolgát, ahogy kell.
-
Chrys_
addikt
Kellene nekem egy mirror-progi, amivel egy könyvtárstruktúrát file-okkal együtt lementhetnék egy backup könyvtárba, FULL mentéssel, majd ezek után csak a forrás oldalon lévő változásokat hozná létre (inkremental vagy differential) a backup oldalon. Gondolok itt arra a lehetőségre is, hogy a forrásból eltávolítok egy file-t, az törlődjön a backup-ról is! A Cobian Backup-t próbálgattam, de ott megmarad a forrás oldalon eltávolított file mentett változata.
Sok könyvtárról és file-ról van szó, ezért nem akarok minden alkalommal full backup-t végrehajtani, mert rengeteg idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- PC játékok egyben
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest