Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Milyen ilyen videó digitalizáló programot tudtok ajánlani?
Előre is köszi!
-
Paulo81
aktív tag
Azt hiszem rájöttem.
Az intézőben ha részletesen listázod ki és a részleteknél kipipálod, hogy hozzáférés, akkor lehet látni, hogy mikor nyitották meg utoljára a mappát vagy fájlt.
Eddig még nem nyúltam a kártyához, de ma délután akkor remélem kiderül az igazság! -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Elkövettem egy nagy ostobaságot....

Bevittem a munkahelyemre egy memóriakártyát, amin olyan képek is vannak, amiket nagyon nem szeretném, ha más is látna, főleg, ha visszaélne vele.
Nem így terveztem, de figyelmetlenségből pár órára ott hagytam a kikapcsolt gépben a kártyát, és nem tudom, hogy valaki megnézte-e esetleg közben mire visszaértem. Azt állítják, hogy megtalálták a kártyát, de nem nézték meg, de sajnos nem olyan kollégáim vannak, akikben nagyon megbíznék...
Ki lehet deríteni valahogyan, hogy megnézték vagy lemásolták-e a képeket?Teljesen kész vagyok... Légyszi segítsetek!

-
Paulo81
aktív tag
Köszönöm, király vagy!

Kicsit megzavart, hogy nincs win server lehetőség a programban, de win7 bejegyzéssel is működik tökéletesen!

Így sokkal egyszerűbb volt, mint win lemezekkel bootolni és parancssoroskodni.
Még1x köszönöm!
Kellemes ünnepeket!
Amúgy tényleg ajánlom zenére a server-t, döbbenetes különbség van a többi win-hez képest, szerintem még alap rendszereken is hallani!
-
Paulo81
aktív tag
A parancssoros dolgokat inkább kihagynám, nem vagyok bennük otthon...Csak ha nagyon muszáj akkor csinálnám.
Amúgy melyik parancs kéne a bcedit nél?Letöltöttem az easy BCD-t de nem tudom mit kell benne csinálni....

Az egyik windows a server 2012 r2 (csak zenehallgatásra. Ó, miért is kell nekem server a zenehallgatásra? Mert arra jó... http://fapaci.blogspot.hu/2013/12/windows-server-2012-audio-nirvana.html ha valakit érdekel és nem trollkodni akar...)
A másik a win 8.1
A win 8.1 után felrakott server csinált is gyönyörűen boot menüt, minden jó volt, de a 8.1 újratelepítés után eltűnt a boot menü. -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Milyen programot ajánlotok arra az esetre, amikor két windows van két win két partíción és eddig volt is boot menü, de az egyik újratelepítésével már csak az egyik látszik?
Hogyan lehet előhozni újra a boot menüt?
-
Paulo81
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mindenki egyetért ezzel?
-
Paulo81
aktív tag
...
-
Paulo81
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Értem.
És a jelenlegi helyzetre nem tudsz valamilyen programot?
Tudom, hogy ha felmegyek egy letöltős oldalra, egy csomó program van, de nem tudom melyiket érdemes használni.... -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan hatékony, legjobban bevált programot keresek, ami ténylegesen fel tudja "frissíteni" a windows-t.
Ami tényleg kitakarítja a registry-t, meg mindenfélét és érezhető gyorsulást hoz. De emellett biztonságos is.
Már elég öreg a rendszer, és le van lassulva meg minden, de amúgy nagyon hozzá vagyok már szokva, nem szívesen telepítem újra.
Szóval tudtok ajánlani valami ténylegesen jó, sokak által ajánlott progit? (Nem szeretek kisérletezni)
Előre is köszönöm!
-
Paulo81
aktív tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Köszi!

-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, ami a következőket tudja:
- Megkeresi a háttértárolókon lévő dupla, vagy esetleg többszörös file-okat, azaz a teljesen egyforma tartalmúakat. (Elég nagy kavarodás és átláthatatlanság van most, vinyók kerültek be-ki, többszörös letöltések máshová is voltak, el szeretném kerülni a redundanciát, rendet akarok tenni!
)- Valamint nekem az lenne a legalkalmasabb, hogy dátum alapján mondjuk a legrégebbi file-okat letörli egy gombnyomásra. De bizonyítottan és kipróbáltan jól működik, nem szeretnék aztán úgy járni, hogy semmi sem marad!

Szóval ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, szívesen fogadom és köszönöm!

-
Paulo81
aktív tag
-
Paulo81
aktív tag
Valamint egy másik programra is szükségem lenne, ami:
A most létező win-emet úgy, ahogy van, átrakja egy új vinyóra.
Van valamilyen szabály, hogy milyen partíciót kell létrehozonom az új vinyón? (Gondolom ez alatt azt, hogy lehet más méretű, fájlrendszerű, szektoméretű, stb.)
Ezeket a tanácsokat is előre is köszönöm!

-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy olyan audio cd író programot, ami:
- Kezeli a cue fájlokat
- Többféle image-ből tud írni (nrg, iso...stb.)
- Többféle audio file-ból tud írni (flac, ape...stb.)
- És ami még nagyon fontos: Ismerje az AMQR módot!
- Valamint jó hangú cd-ket ír. (Bizony, nem mindegyik progi ír szépen, pl. a k3b linuxon nagyon jó, de sajni win van.)Köszönöm a tanácsokat!

-
Paulo81
aktív tag
válasz
gyurman
üzenetére
Igen, akartam is írni, hogy egy ősrégi roxio easy cd creator-t adtak az ősrégi lg cd írómhoz, és ha azt feltelepítettem, akkor wibdows alatt is ki lehetett választani a látható session-öket.
Szóval működött win alatt is.(Modnjuk az még '98 volt...
)
Azt mondod, hogy most is van ilyen, és session selector a neve?
Köszi!
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Olyan progi kéne, ami egy többszekciós lemeznél kiválaszthatóvá teszi, hogy melyiknek a tartalmát mutassa éppen.
Köszi a segítséget! -
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan progi kéne, amivel egy sérült avi file-t lejátszhatóvá tudok tenni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest