-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chaser #13208 üzenetére
Milyen mediaplayer? Windows Media Player? Media Player Classic?
"Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi"
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram, és úgy tűnik te kodeknak hitted, azért írtam ezt. Ha nem megy a CoreAVCs CUDA, akkor azt itt vitasd meg, mert ide tartozik. Egyébként ez a CoreAVC elég szarul van megírva, csinál érdekes dolgokat, sajnos.
-
PazsitZ
addikt
Igen, tök hülyék vagyunk, hogy a valóságot nélkülöző, fiktív elképzeléseidet nem "értjük"/tudjuk alátámasztani.
Persze rengeteg ráfordítással, sok mintával, teszteléssel, elméletben lehet lehetséges, de nem hiszem, hogy találsz ilyen szoftvert.De ennyi poszt megírására szánt energiából szerintem már kétszer megtaláltad volna loslessben a zenét, amit keresel
-
cigam
titán
Elméletben. De itt a gyakorlati megvalósításról van szó
x+y=5
Namost mond meg nekem melyik két számot adtam össze? Ugyanígy nemtudod megmondani hogy az adott spektrum összetevői milyen részekből keletkeztek. Persze az fft-vel előállítható minden spektrum különböző frekvenciájú, és és amplitúdójú szinusz hullámokból, de már eleve egy hanszer vagy beszéd hangja összettetteb spektrum mint ahogy azt te egy eq-val kiszűrhetnéd.Nemtudod mivel, és hogyan lehet megvalósítani, de váltig állítod, hogy meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő