- Nyárbúcsúztató hardvermix
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chaser #13208 üzenetére
Milyen mediaplayer? Windows Media Player? Media Player Classic?
"Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi"
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram, és úgy tűnik te kodeknak hitted, azért írtam ezt. Ha nem megy a CoreAVCs CUDA, akkor azt itt vitasd meg, mert ide tartozik. Egyébként ez a CoreAVC elég szarul van megírva, csinál érdekes dolgokat, sajnos.
-
PazsitZ
addikt
Igen, tök hülyék vagyunk, hogy a valóságot nélkülöző, fiktív elképzeléseidet nem "értjük"/tudjuk alátámasztani.
Persze rengeteg ráfordítással, sok mintával, teszteléssel, elméletben lehet lehetséges, de nem hiszem, hogy találsz ilyen szoftvert.De ennyi poszt megírására szánt energiából szerintem már kétszer megtaláltad volna loslessben a zenét, amit keresel
-
cigam
titán
Elméletben. De itt a gyakorlati megvalósításról van szó
x+y=5
Namost mond meg nekem melyik két számot adtam össze? Ugyanígy nemtudod megmondani hogy az adott spektrum összetevői milyen részekből keletkeztek. Persze az fft-vel előállítható minden spektrum különböző frekvenciájú, és és amplitúdójú szinusz hullámokból, de már eleve egy hanszer vagy beszéd hangja összettetteb spektrum mint ahogy azt te egy eq-val kiszűrhetnéd.Nemtudod mivel, és hogyan lehet megvalósítani, de váltig állítod, hogy meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest