- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dagaddt #6780 üzenetére
Szerintem sehogy. A DVD soha nem lesz 4,7GB-s. A lemezgyártók a tizes sámrendszerben számolják a felírható adatmennyiséget, vagyis 4700MB, vagyis 4700000B adatról van szó. A Nero meg (ahogy az az informatikában normális), a kettő hatvénaival számol. Valójában egy 4,7-es DVD-re csak 4.48GB adat fér, a 4,6 is már túlírásnak számít, ami nem javasolt és nem biztonságos.
Ja, és odafigyelhetnél a helyesírásra.
Vasinger!: HD Sentinel
sekli: készenlétnél úgy tudom, hogy a memóriában marad minden, ezért eléggé sámottevő különbség van
janati: ha nem tudod újraformázni, akkor kuka szerintem
GrandeP: [link]
-
leyo76
senior tag
-
John Fowler
tag
válasz
Dagaddt #4673 üzenetére
Megnézem, de régen próbáltam már, és úgy rémlik, hogy kiba* ronda lett, és sok proginál semmit sem ér.
De megnézem újra.Ezt utálom egyébként a mai számtechben... egyre izmosabb és jobb gépek vannak, egyre bonyolultabbak a progik, de egy ilyen alap dolgot nem lehet csak vért izzadva megoldani... tudom hogy egyre kevesebb a CRT, de én pont azt a flexibilitását imádom, hogy nem vagyok egyetlen felbontáshoz kötve, ami néha túl sok, néha túl kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest