-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
kovacs65 #53893 üzenetére
Sose akart filenevet változtatni.
Filenév alapján (ami maga a készítés ideje) akarta átírni a "készítés ideje" attribútumot, mert - ahogy a screenshotján látszódott, minden file 1980.01.01. 00:00 volt a készítés dátuma.
Szóval a 20130622_200319.jpg-nek legyen a készítés dátuma 2013.06.22 20:03
De azóta megoldotta. -
hotkar
senior tag
válasz
kovacs65 #53889 üzenetére
És a két kép között hány apró eltérést kell keresni? Én speciel egyet sem látok...
Ezt egyébként lehet automatizálva is csinálni? Úgy értem, több fájlt kijelölve, paraméterként megadni a fájlnevet?
Az én TC-m még 9.50-es, abban nem találtam ilyet. Illetve majdnem, mert az Atributumok módosításánál lehet a készítési időt változtatni, de fixen beírt értékre. Az itt nem jó, mert megőszül a delikvens, mire a 850 fájl végére ér.
-
-
sopruk
senior tag
válasz
kovacs65 #51508 üzenetére
Régebben kerékpáros útvonaltervezéshez használtam a merretekerjek.hu oldalt...
Ebből is le tudod menteni gpx-be ahogy woodworm fórumtárs javasolta... -
sztanozs
veterán
válasz
kovacs65 #51508 üzenetére
openstreetmap esetleg
-
Alcsi69
senior tag
válasz
kovacs65 #50859 üzenetére
#50860 sisi22
Köze van hozzá, de nem teljesen. Ha érdekel hogy miről lenne szó, akkor írj egy pm-et és ott leírom.Eddig CAD-ben rajzoltam ezeket, de egy idő után elég repetitív dolog tud lenni, és ezért gondoltam rá hogy esetleg létezhet-e ilyen program.
Mondjuk el tudom képzelni hogy írok a későbbiekben erre egy Python scriptet.
-
poirot
őstag
válasz
kovacs65 #50771 üzenetére
The Bat!
Vagy 20 éve ezt használom. Magyarul is tud. Úgy van beállítva nekem, hogy a szerverről töltse le a leveleket, illetve ha gyanús levél, saját magam vagyok a feladó, vagy a cimen látszik, hogy adathalász, akkor már a letöltés előtt törlöm. Volt egy-két nagy meccsem a Gmaillal, de mostanában nincs. A leveleimet a freemailes címekről, a digis cimeimről, a saját fiókba a bejövő levelek közé rakja. Szerintem nézd meg a The Bat! linkjén vannak screenshotok.
Nagy szakértő nem vagyok, egyszer be van állítva, és azóta is jó. Konfig file-t lehet elmenteni róla. Van a net-en valahol magyarul is ismertető. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
kovacs65 #49100 üzenetére
Ez az egyszerűbb verzió a TinyTask-ból: neszetools.hu/tinytask
Ugyanis ez egy darab EXE (ZIP-be csomagolva), míg a portableapps verzió az a keretrendszerükbe van ágyazva tök fölöslegesen.
-
daninet
veterán
válasz
kovacs65 #46980 üzenetére
Szia!
Ez a weboldal pont ezt csinálja ingyen és bérmentve. myrouteonline.com
Sorba kell beírni a címeket, de utána optimalizálja a sorrendet. -
mezis
félisten
válasz
kovacs65 #46965 üzenetére
Üdv.!
Ha jól emlékszem ezt Lineáris Programozási feladatnak nevezik.Régen volt.
Keress, hátha találsz olyan WEB lapot, ahol csak az adatokat kell megadni.
Vagy elég egy táblázat kezelő is ?
[link] , [link] -
Kempetlen
tag
válasz
kovacs65 #46771 üzenetére
Csak az nem ingyenes. A ShareX sok szempontból profibb, tud játékból is képet készíteni, mindenféle folyamat automatizálható, ugyanúgy van portable verziója stb.
A FastStone Capture egyedül a scrollozós weboldalak lövésére jobb, ha épp arra van szükség (a 30 napos próbaverzió elegendő lehet rá).
-
pc360
addikt
válasz
kovacs65 #44344 üzenetére
Tud, de a FastStone Photo Resizer sokkal profibb ebben, és a minősége is jobb az IrfanView-nál. Sokkal jobb szabályokkal belőhető, hogy mi történjen a képekkel. Ez a FastStone Image Viewer részét is képezi, de ilyenkor kényelmesebb a külön eszközt előhívni. Szerencsére mindkettő ingyenes.
-
pc360
addikt
válasz
kovacs65 #43377 üzenetére
Én valami ilyesmit csinálnék: WinRAR-ral (vagy valamivel) a ZIP-eket kitömöríteném. Ha a ZIP-eken belül nincsenek a fájlok mappázva, akkor van arra is funkció, hogy az összes archívumot külön mappákba pakolja, hogy ne keveredjenek a cuccok.
Duplicate Cleaner Free-vel beállítanám az azonos nevek szűrését a kiterjesztéstől függetlenül, és csak a szükségeseket hagynám meg.
Ha mindegyik mappa tartalmazza a neked kellő kiterjesztést, akkor a fenti program nélkül egyszerűen rákeresel arra a kiterjesztésre egy fájlkezelőben (pl:
*.PUB
), és kiemeled őket oda, ahova szeretnéd.Viszont ha keveredés van, és komolyabb szűrések is kellenek a megfelelő formátumok megtartására, szükség lehet a Duplicate Cleaner Pro verziójára is. Azzal biztosan kivitelezhető, amit szeretnél. Ha elakadnál, akkor küldj át pár példa ZIP-et, és készítek pontosabb demonstrációt.
-
-igu-
veterán
válasz
kovacs65 #43375 üzenetére
Arra nincs megoldásom, amit kérdezel, ellenben
én kiszedném a .zip-ekből azokat a file-okat, amikre szükség van, aztán Calibre alá betolnám az egészet. Egy-egy katalógus egy-egy kezdőbetű, a filestruktúra hasonló, de nem ugyanaz. Néha fel kell áldozni a berögződéseket a használhatóság oltárán.
-
daimonion
senior tag
válasz
kovacs65 #35688 üzenetére
Baromi egyszerű a dolog a kliens progiban nem imap kiszolgálót állítasz be hanem pop kiszolgálót és akkor be lehet a progikba állítani hogy maradjon egy példány a szerveren..Ilyet pl a Thunderbirdben is be lehet állítani plusz az MS Outlookban is csak az MS Outlook az előfizetős de van még az MS live essentialban a levelezőkliens ami igaz nem mai darab de ott is be lehet állítani azt hogy pop vagy imap fiókot akarsz használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged