- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Sok program telepítése után nem engedem neki, hogy "egyből" elinduljon, tehát az nem gond.
A másik sem hiszem, hogy gond lenne, hiszen a telepítés már lefutott. Olyan is van, hogy a telepítés végi ablakban van két opcióra is jelölőnégyzet amik be vannak jelölve:
- információ megnyitása - show readme vagy hasonló néve
- progam indítása
Az első elől mindig kiveszem a pipát nem vagyok rá kíváncsi a második opcionális, hogy futtatni akarom egyből vagy sem de mint írtam sokszor nem akarom. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Ha már felajánlotta a telepítő a Close / Befejezés vagy hasonló gombot, addigra a telepítő lefutott. Ott van általában az, hogy ki tudod szedni a pipát az elől, hogy el akarod-e a programot indítani vagy sem, szeretnél-e az asztalra ikont stb. Ez esetben teljesen mindegy, hogy a saját befejező gombját nyomod meg, vagy az X-et. De miért akarnád X-el bezárni? Különben a teszt elég egyszerű: elindítod a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest