- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Sok program telepítése után nem engedem neki, hogy "egyből" elinduljon, tehát az nem gond.
A másik sem hiszem, hogy gond lenne, hiszen a telepítés már lefutott. Olyan is van, hogy a telepítés végi ablakban van két opcióra is jelölőnégyzet amik be vannak jelölve:
- információ megnyitása - show readme vagy hasonló néve
- progam indítása
Az első elől mindig kiveszem a pipát nem vagyok rá kíváncsi a második opcionális, hogy futtatni akarom egyből vagy sem de mint írtam sokszor nem akarom. -
SpaceJam
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok #49067 üzenetére
Ha már felajánlotta a telepítő a Close / Befejezés vagy hasonló gombot, addigra a telepítő lefutott. Ott van általában az, hogy ki tudod szedni a pipát az elől, hogy el akarod-e a programot indítani vagy sem, szeretnél-e az asztalra ikont stb. Ez esetben teljesen mindegy, hogy a saját befejező gombját nyomod meg, vagy az X-et. De miért akarnád X-el bezárni? Különben a teszt elég egyszerű: elindítod a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest