-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel #35832 üzenetére
Ha már bootolható ISO-ról van szó, akkor ennél észszerűbb megoldás inkább olyan programot használni, ami közvetlenül az ISO-val dolgozva, mindenféle indítószektor-kinyerések nélkül tud pendrive-ra kiírni lemezképet... (Nem látom értelmét a plusz egy körnek.) Nekem ilyesmire eddig a fizetős UltraISO bizonyult az utratuti megoldásnak. Persze nyilván vannak tök jó ingyenes alternatívák is. Pl. vicces volt, amikor a Microsoftos hivatalos Windows USB/DVD Download Tool segítségével kiírt Windows-telepítő lemezkép nem volt hajlandó bootolni pendrive-ról (pedig többször is próbálkoztam, és emlékeim szerint két pendrive-val is szórakozott, másikkal jól működött, de összességében megbízhatatlan egy szar)... amint az UltraISO-val írtam ki ugyanazt a lemezképet, gond nélkül bootolt.
-
Jazz
veterán
válasz
Kernel #35832 üzenetére
Big köszi!
(#35830) kispx:
Nem ismeresm live linux-ot. Azt hittem arra gondoltál hogy szedjek elő a linux OS-éből valamilyen fotót és azt bogarásszam. De gondolom akkor valahogy létrelehet hozni a live linux alatt R G B képeket, és azokat fullscrenn-ben megeleníteni....valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest