Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
De az is lehet, csak az Intéző szokásos "hülyesége" miatt hagy ki fájlokat, míg egy normális fájlkezelővel (Total Commander stb.) ilyen nem lenne.
Még az XP-korszakban kísérleteztem rendszermásolás, ZIP-be tömörítés TC használatával (ami végül bevált módszerem lett), akkor szembesültem vele, hogy amikor Intézővel próbáltam másolni, pofátlanul kihagyott olyan fájlokat, amiről úgy "gondolta", hogy nekem az minek.
Erről persze semmi üzenet, csak úgy elmaradnak dolgok. Elképesztő.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Mivel én csak Windows rendszermeghajtót másoltam vele, ezzel a részével nem találkoztam, miszerint sima adatmásoláshoz a fizetős változat szükséges.
Így viszont sajnos nem lesz jó, mert eszerint az ingyenes változat csak rendszermásolásra használható.
Valami más program után kellene nézni, vagy megoldani a fájlok és mappák tulajdonba vételét.
A fájlok vagy mappák megnyitásakor jelentkező hozzáférés-megtagadási hibák elhárítása
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest