- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2 #35068 üzenetére
De az is lehet, csak az Intéző szokásos "hülyesége" miatt hagy ki fájlokat, míg egy normális fájlkezelővel (Total Commander stb.) ilyen nem lenne.
Még az XP-korszakban kísérleteztem rendszermásolás, ZIP-be tömörítés TC használatával (ami végül bevált módszerem lett), akkor szembesültem vele, hogy amikor Intézővel próbáltam másolni, pofátlanul kihagyott olyan fájlokat, amiről úgy "gondolta", hogy nekem az minek.
Erről persze semmi üzenet, csak úgy elmaradnak dolgok. Elképesztő.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Predator2 #35068 üzenetére
Mivel én csak Windows rendszermeghajtót másoltam vele, ezzel a részével nem találkoztam, miszerint sima adatmásoláshoz a fizetős változat szükséges.
Így viszont sajnos nem lesz jó, mert eszerint az ingyenes változat csak rendszermásolásra használható.
Valami más program után kellene nézni, vagy megoldani a fájlok és mappák tulajdonba vételét.
A fájlok vagy mappák megnyitásakor jelentkező hozzáférés-megtagadási hibák elhárítása
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest