Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #32779 üzenetére
Firefoxhoz régóta használom ezt: [link]
Az ötlet onnan jött, hogy az Adobe Acrobat jól ismert markolóját szerettem volna böngészőben is viszontlátni, ennek érdekében rákérdeztem fórumon, ezt ajánlották.
A dolog természetéből adódóan oldalirányban is mozgatható a lap, ha megfogom. Magát a markoló ikont egyébként én ki is kapcsoltam, csak simán a nyíl látszik. Egyebek mellett olyat is tud, hogy "megdobom" a lapot, erre elkezd szaladni magától, míg egy újabb kattintással megfogom.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Opera böngészőt használok és ennél shift lenyomásával oldalra görget alapból, mindenféle külön program nélkül
Viszont nálam az egérhez telepített szoftverben (logitech gaming software) lehet állítgatni mindenfélét, így az egyik oldalsó egér gombhoz hozzárendeltem a shift-et, amivel egyszerűen egy kézzel megoldható az oldalra görgetés is. Mondjuk nálam (G500) a görgőt lehet oldalra billenteni, amivel szintén tudok scroll-ozni oldalra, de azzal picit darabos
-
válasz
a nyíl billentyűket próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest