Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
válasz
joecontra
üzenetére
A hipercam felrakott magával egy szemetet ami már be is hozta a saját weboldalát és a háttérben "scannelni" kezdte a gépemet. Figyelmeztetett, hogy túl magas fps van beállítva, de miért amikor én még hozzá sem nyúltam mitöbb keresve sem találtam az összesen 6 füle között.
Aztán a teljes képernyőt.. kövezzetek meg, de csak úgy találtam beállítani, ha megadom hány szor hány pixel.
Ja és amikor megadtam a full képernyőt akkor lassan tudtam elővakarni leállytáshoz az ablakát majd play-neél behalt és kilépett
Azért nézegetem őket, mert camstudioval nem standard felbontáson gondjaim vannak.
Az oldal mg minden áron kiléptet. Be kell jelentkeznem 2x mire egy hozzászólást megírhatok.
Mitöbb beállítottam, hogy maradjon korlátlanul bejlentkezve (elve minek van másképpen) és most megint nem volt ott a pipa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gitáros topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Adóbevallás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest