-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost #25619 üzenetére
NEM nem nem felel meg, mert amit én akarok, ahhoz nem kell nagyon nagyon sok ram, és nem kell mindent újraírnom rengetegszer, és egy áramszünet, vagy akármi miatt sem minden veszik el, csak a beállított mennyiség, és nem kell külön nekem mentegetnem, miután megvártam, hogy letöltődjön.
Mert ha lehetne is úgy, de nem lehet, mert max 32GB lehetne, akkor, ha nem töltött le mindent, és úgy kapcsolom ki, helyezgethetném át, meg vissza az összes letöltést... Nekem az amit mondtam, ahogy mondtam felelne meg. Még csodásabb volna, ha külön be lehetne állítani, hogy mit milyen szempontból lehessen figyelni, pl., ami csak 3KB/s-al jön, annál, ne várja meg a 703MB-ot, hanem óránként mentse akármennyi is jön le. Szerintem te már inkább csak ki akarod figurázni a dolgot, ezért mész ennyire a ló túloldalára. Én nem írtam lehetetlen dolgot, se olyat, amihez milliárdokba kerülő szuperszámítógép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest