-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost #25619 üzenetére
NEM nem nem felel meg, mert amit én akarok, ahhoz nem kell nagyon nagyon sok ram, és nem kell mindent újraírnom rengetegszer, és egy áramszünet, vagy akármi miatt sem minden veszik el, csak a beállított mennyiség, és nem kell külön nekem mentegetnem, miután megvártam, hogy letöltődjön.
Mert ha lehetne is úgy, de nem lehet, mert max 32GB lehetne, akkor, ha nem töltött le mindent, és úgy kapcsolom ki, helyezgethetném át, meg vissza az összes letöltést... Nekem az amit mondtam, ahogy mondtam felelne meg. Még csodásabb volna, ha külön be lehetne állítani, hogy mit milyen szempontból lehessen figyelni, pl., ami csak 3KB/s-al jön, annál, ne várja meg a 703MB-ot, hanem óránként mentse akármennyi is jön le. Szerintem te már inkább csak ki akarod figurázni a dolgot, ezért mész ennyire a ló túloldalára. Én nem írtam lehetetlen dolgot, se olyat, amihez milliárdokba kerülő szuperszámítógép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Ingatlanos topic!
- EAFC 25
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest