- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
vannak régi program gyűjtemények annó a winampot szedtem le egy ilyenből, de talán linkelték már
De ha már itt vagyok és témába is vág:
Az új szuper lájv essential levelező csodája nem támogatja a html levélpapírokat.. írtam az M$ supportnak, hogy sajnos nem találom, erre visszaírták, hogy persze, mivel van pár levélpapír benne, de külön nem lehet hozzáadni, ez a funkció nem létezik, de az Office az tudja..
Na mondom szuper.. van is office-om, de rá kellett jönnöm, hogy képtelen a kód szétbarmolása nélkül bevenni egy fix frame-et html-ben, széthullik az egész kicserél mindent div-ekre, ráadásul mikor elküldöm egy harmadik módon jelenik meg..
Itt megjegyzem, úgy néz ki a levélpapír, hogy bal oldalt egy céglogó ami fix(véletlen anim gif) és mellette akár 10 oldal szöveg ami külön gördíthető, tehát a logó ottmarad...Mondom nincs más hátra mint előre, Thunderbird.. Nem nyert, ugyanez a helyzet mint office-nál..
A kérdés tehát a felvezető végén: Hogyan tudom megszerezni (win7-hez) az XP-ben alapból helyet foglaló Outlook levelezőt, ami megbarátkozott egy 3 soros html fájllal és nem kellett neki 50 sor junk div ugyanazon eredmény eléréséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest