- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #18525 üzenetére
A free video az baromi lassú.
75fps-el nyomja át.
Nem is dolgoztatja a gépet... -
válasz
Fire/SOUL/CD #18524 üzenetére
Ja és ezt mindenképp próbáld meg: [link]
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18461 üzenetére
mondjuk a legtriviálisabb eszembe sem jutott...
portable free web editor -
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18463 üzenetére
a Open office nem alapból hordozható?
én a Thininstallal szoktam csinálni, de ált. jobb, amit profik raknak össze. legalábbis kisebb. egyedül a Outlook 2007 HUN amit magamnak kellett. annyi a hátránya a telepítettel szemben, hogy nem konvertál adatbázist pl. xls-be. ahhoz kell neki az office keretprogram. na bumm.PS: a coffecupról: ha sandboxban futtatod, gyorsabb megtalálni. szerintem a temp-ben véletlenszerűen adódnak a könyvtárnevek
PS: most olvasom, az aptanát elég egyszerű hordozhatóvá tenni, csak néhány elérési utat kell módosítani az ini fájlokbanOk, ez a portable téma tényleg off
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18461 üzenetére
kihívás!!!
ezt találtam: (ezt valami kínai honlapról google fordítóval)
ahogy nézem, tényleg csak pár klikk
itt egy youtube videó is róla,
ez meg a lefordított honlap (bemásolom inkább, mert a fordított honlapot nem tudja linkelni)Hordozható Aptana Studio
Posted on augusztus 9, 2009 a A MINGAptana Studio egy nagyon szép IDE, és a PHP Plug-in is jobb, mint az Eclipse PDT. Még a nagy cégek a múlt hónapban, a Sun elindította a NetBeans 6,7 nincs, és Aptana, még mindig nem használják Netbeans felület, hanem a HTML / Javascript / CSS támogatást gyenge, ezért írtam a PHP-t Aptana. Az támogatja a HTML / Javascript / CSS szempontok, mint a kódkiegészítés / Tippek, Aptana és még jobban, mint a Visual Studio 2008.
Aptana honlapon Bár Zip verzió letöltése, de nem hordozható.
De csak néhány lépést is létrehozhatunk saját hordozható változatot, a következő lépéseket:1 USB Flash Drive, például a http://www.aptana.com/studio/ letöltés
Csomagolja ki a letöltés után zip csomagban az USB Flash (mint például a Z: \ AptanaPortable)2 Ha a számítógép nem telepíti a JRE, menj le a JRE és telepíti azt.
http://www.java.com/en/ letöltés / manual.jsp3 A telepítés után, Copy "C: \ Program Files \" a "Java" mappát a Z: \
4 A Jegyzettömb megnyitásához Z: \ AptanaPortable \ beállítások \ config.ini
Látnod kell ezt a sort
osgi.instance.area.default=@user.home/My Documents/Aptana StudioAz átalakított
osgi.instance.area.default=configurationMajd mentse.
Ha egy korábbi verzió 1.5, kérjük, vegye figyelembe, hogy szükség van egy másik, hogy
osgi.configuration.area=@user.home/Application Data/Aptana/Aptana Studio/configuration
osgi.user.area=@user.home/Application Data/Aptana/Aptana Studio/userMódosított
osgi.configuration.area=configuration
osgi.user.area=configuration/user5. Használata Jegyzettömb megnyitásához Z: \ AptanaPortable \ beállítások \. Settings \ org.eclipse.ui.ide.prefs
Meg kell látni "RECENT_WORKSPACES" ez, kivéve, ha a projekt fájl a mappa nevét, akkor érték beállítva, hogy a név tetszik, majd mentse.
Például:
RECENT_WORKSPACES=Aptana Studio Workspace6 Az utolsó pont az, hogy Aptana JRE utat.
Nyissa meg a "Z: \ AptanaPortable \ AptanaStudio.ini"
A "-vmargs" vonal felett, tartsa szem előtt a "fent" a sorban.
Add a következő két sort (megjegyzés jdk1.6.0_14 Java változata változata a számot, kérjük, hogy a változásokat.)
-vm
Z:/Java/jdk1.6.0_14/bin/javawMentés és fuss közvetlenül AptanaStudio.exe kész.
A program automatikusan létrehoz egy munkaterületet a "Z: \ AptanaPortable", és a Config lesz "Z: \ AptanaPortable \ konfiguráció".
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18458 üzenetére
úgy értettem, mondj egy programot, ami az első három kritériumnak megfelel, én meg rámondom, hogy abból is van hordozható.
Photoshop is van hordozható. szal ha megvan a progi, akkor nem nagy kunszt hordozható verziót találni. és ha megvan a licence, akkor sztem nem warez egy portable verziót letölteni akár egy fizetősből is.amúgy nem tudok segíteni, mert nem ismerem a webszerkesztő programokat.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #18455 üzenetére
Kicsit felhúzott ez a kívánság.
Ilyen alapon:
Az ismerősöd keressen nekem egy autót, ami minden érvényes okmánnyal rendelkezik, tökéletes műszaki állapotban van, 2013 előtt nem kell vinni műszaki vizsgára, ne legyen több 5 évesnél, fogyasztása benzinből 5,5l/100km alatt legyen, és ingyen odaadják, nekem csak az átíratást keljen kifizetni, és nagyon igényesen és ízlésesen nézzen ki.Bocsánat az offért.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18455 üzenetére
minden van hordozható. portable a kulcsszó. ha nem, akkor a pl. Thininstallal azzá lehet tenni.
-
Winne
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #18424 üzenetére
Köszi megnézem azonnal.
-
Predator2
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18361 üzenetére
cigam és Fire/SOUL/CD
köszönöm szépen a segítséget sikerült életre kelteni a memória kártyámata diskpart progi bevált
üdv
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
0.7.16-es verzióban működik
-
attiati
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18365 üzenetére
nálam is XP alatt, ha custom infókat szeretnék.
De jó kis program lenne. -
Greenebola
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #18271 üzenetére
Köszi! Fire ,de úgy látom ez fizetős
no ,de nem baj,
Nagyon szépen köszönöm , meg akarom csillogtatni a win7et egy ismerősnél. -
C64
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18245 üzenetére
Nem igazán ismerem, csak annyit tudok róla, hogy a dos-os program megnyitja a txt file-t és a képernyőn megjelenik fekete háttéren a fehér szöveg jó nagy betűkkel, majd a le és fel gombokkal tudja görgetni.
én is gondoltam a power pointra... az meg tudja nyitni a doc-ot és ki tudja nagyitani a képernyőre?
-
C64
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #18242 üzenetére
Feliratozóhoz kellene monitorra, mert eddig egy dos-os programot használtak a kollégák, az meg csak txt-t tud kiiratni.
TV bemondóhoz kellene...
-
Mauzes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18113 üzenetére
Ha megnyitok egy mp3-at, azt jól játssza le.
Windows 7 (32bit).
Wavosaur-nál nem tudom, hogy kell beállítani, hogy az input ne a microphone legyen.Nekem viszont úgy tűnik, hogy nincs stereo mix a felvételnél, pedig a letiltott és leválasztott eszközöket is megjelenítettem... kép
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #18116 üzenetére
Ezt még azzal egészíteném ki, hogy vannak lemezek amiket nem is lehet lassan írni. Általában feltüntetik az "ideális" írási sebességtartományt. Ez azért van, mert a gyors írók elterjedésével úgy módosították a lemezt, hogy a gyors íráshoz optimalizáltálk (képzeld el hogy a papírlap a lemez, és a nagyítóval összagyűjtött napfény a lézer. A papírt lassan mozgatod, akkor egész szépen megpörköli, tán át is égeti a papírt. Viszont ha gyorsabban mozgatod a lapot, épp csak megbarnul)
+ Minden lemezen van egy azonosító (MID) ami alapján az író eldönti a legoptimálisabb írási stratégiát(többekközt az írási sebességet). Ezért van az, hogy az íróknál feltüntetik melyik gyártó lemezeivel ajánlatos használni, mivel az ezekhez tartozó optimális írási stratégia el van tárolva az író firmware-jében.
A (majdnem) mindenből DVD-t készítő program pedig a DVDstyler
-
Mauzes
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18106 üzenetére
Mondjuk szerintem alapból jól kellene felvennie, de nálam ezek vannak:
Visszajátszás eszköz: Microsoft hangleképező - Output
Felvétel eszköz: Microsoft hangleképező - Input
Csatornák: 2 (Sztereó)
Mintavételezési frekvencia: 44100 Hz
Hangminta formátum: 32-bit float
Valós idejű mintavételezési frekvencia konténer: Csúcsminőségű szinkron interpoláció
Csúcsminőségű mintavételezési frekvencia konténer: Csúcsminőségű szinkron interpolációÉs nem számít, hogy wav-ba vagy mp3-ba mentem, ugyanolyan szar lesz (halk, tompa, egyszerűen rossz)...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #18059 üzenetére
Most nézem, te linkeltél egy lite-ot is. Ez jónak tűnik így. Csak a portable....de ez a legkevesebb.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #17857 üzenetére
Koszi!
SZERK: nem baj, kicsit el van dugva, de ez az opcio is megtalalhato benne.
-
Poo
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17809 üzenetére
igen igen bocs a rossz fogalmazásért.
holnap meg is lesem mit tud a kis progi.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #17793 üzenetére
Ha innen nem, akkor sztem beviszed a t-hez és visszatolják rá.
-
sbazsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #17774 üzenetére
na igen, w7 elkerülte a figyelmem
szóval steady state nekem xpn fut -
válasz
Fire/SOUL/CD #17635 üzenetére
Azt hozzá kell tenni, hogy tudtommal a változások csak virtuálisak voltak, és véglegesíteni kellett, mielőtt kivetted a CD/DVD-t az íróból.
Egyébként létezik a DVD-RAM technológia, ami pontosan úgy működik, mint egy pendrive. Ehhez speciális DVD kell (DVD-RAM), ezt kezelni képes DVD író, és persze egy driver. Valamiért nem terjedt el, most meg már nincs is értelme az olcsó és nagy kapacitású pendrive-ok korában.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #17508 üzenetére
Juteszembe: Ismertek olyan 2 ablakos fájlkezelőt, ami freeware, tud move-oni ftpre/ről. Pl. az UC is csak copy-t ismeri, és amit eddig próbálgattam, azok közül eddig csak a FAR tudta, de abban meg nincs univerzális átnevező( több fájl adott séma alapján átnevez).
-
tyan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17454 üzenetére
Köszönöm!
-
cascada
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17451 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #17446 üzenetére
Ahha, értem. De nekem nem ezt írta ki FF 4 bővítménykeresője.
Ugyanez a felugró ablak jelent meg, de nem Windows Media Player 11-et írt ki.
Valami hiányzó Active X vezérlő/ismeretlen program, vagy nem is tudom már mi volt, és természetesen a kézi telepítésre kattintottam, és ekkor dobott át a Microsoft WMP 11 letöltő-oldalára.
(Csináltam egy képernyőmentést, csak időközben a probléma megoldódása után kitöröltem a képet.)IE9.. Windows Update naprakész, de mivel épp a különböző frissítések, ill. egyéb programok telepítése közben voltam, az újraindításokat rendre nem engedélyeztem.
Először fel szoktam tenni mindent ami kell, aztán a végén csinálok egy nagy újraindítást, és akkor nem kell minden újraindítást kérő program után várnom míg újraindul a gép.
Nem baj, legközelebb már ezt is tudni fogom.Mindenesetre mégegyszer köszi.
-
mattew
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17355 üzenetére
Köszönöm szépen!
Elnézést, hogy csak késve reagáltam.
És még egy kérés. Hogyan tudom megnézni, egy flv. fájlnál, hogy mekkora a felbontása, bitrátája, hangjának bitrátája, frekvencia és azt, hogy mono, sztereo, estleg 5.1. Vagy ezt nem támogatja ez a formátum (az avinál meg tudtam nézi, minden gond nélkül). -
pitman
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #17411 üzenetére
Köszi, világos már, miről van szó. Engedélyezve van, a gadget fut, de nem működik azon funkciója, ami miatt kellene.
-
MasOyama
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #17368 üzenetére
Köszi. Már nagyon sokat néztem, csak nem tudom eldönteni melyik legyen. Van vagy 50 féle. És ha már kiadok 50-100 ezer forintot, nem szeretnék mellé nyúlni.
-
DeusHun
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #17365 üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
cascada
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17369 üzenetére
Rendben. Köszönöm!
Chipset driverre gondoltam. Tehát ami külön lett CD-ről felrakva azt kellene eltávolitani teljesen, meghagyva az eredeti XP-s drivereket. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #17362 üzenetére
köszi szépen
-
Cane
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #16866 üzenetére
Köszönöm! Egész szinpatikusnak tűnik!
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16765 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16696 üzenetére
Returnil System Safe-et kerestem, de nem jutott eszembe a neve. Meg azt hittem GoodSpeed kolléga írt róla cikket a Logout.hu-n.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #16665 üzenetére
ez mind ok, csak épp a mpg fájlokat nem ismeri fel, mert már próbáltam
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16597 üzenetére
És kipróbáltad? Mármint olvasható marad a jpg a tv-n? Mert "én nem hiszek Angliában".
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16594 üzenetére
Ha kell átkonvertálom Adobe Reader Pro-val, csak sokáig kell feltölteni a Képeket.
-
föccer
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #16594 üzenetére
Rápöttyintek, hogy nyomtatás, majd felmegyek, és a lapokat berakom a lapadagolóba, majd rápöttyöntek, hogy scennelés.
Hidd el, hogy nem tart sokáig.
Azért nem vállalom a 263 oldalt, mert sok papír, meg festék megy a kukába, és sajnos nem áll olyan jól a cég, hogy szórjuk az ablakon a pénzt. De a magyar nyelvű ~20 oldal még belefér.
üdv, föccer
mod: off
-
föccer
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #16587 üzenetére
Hát, elsőre nekem is az ugrott be, hogy print majd bedobni a lapadagolós scannerbe, és kész is. 200 oldal 10 perc alatt megvan
Bent cégnél kb ennyi idő alatt meg is csinálnám. Bár nem tudom, hogy mit szolna az outlook, ha percenként kapnék 20 levelet a nyomtatótól
Ha elég belőle a magyar nyelvű 20 oldal, akkor told át az anyagot nekem e-mailen, reggel megcsinálom neked. Több száz oldalt nem vállalok
üdv, föccer
-
cigam
titán
válasz
Azért ez perverzió.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16589 üzenetére
-
válasz
http://www.pdftojpg.org/
-
ClintEastwoo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16542 üzenetére
Van egy ismerősöm akinek az irodai gépén 3 jelszót kell beütni hogy bejuss, és mind3 megtalálható az íróasztalán valamilyen formában
F
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #16535 üzenetére
Ez tipikus!
Rendszergazda a másikhoz üvöltve:
- Meg vagy te őőőőőőőőőőrülve? A legfontosabb szerverünk jelszavának a macskád nevét adod? Mikor tudod, hogy azt nem szabad?
Erre a megvádolt visszakérdez:
- És neked meg mi a bajod azzal, hogy a macskámat úgy hívják, hogy : W#_gK!3p@23$9€ ??? -
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16343 üzenetére
Ashampoo Burning Studio.
-
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16339 üzenetére
Norton Internet Security 2011
-
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16337 üzenetére
Használok vírusírtót ja.
Nem riasztott.Kellene egy nagyon jó RAR jelszótörő is.
-
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16335 üzenetére
semmit nem csinál
-
sto1911
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #16324 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16309 üzenetére
És vajon amit lementettem azt vissza tudom varázsolni a későbbi telóra mi nem Nokia? Bár a névjegyeket másként is feltettem a gépre, olyan fájlok formájában, amit a gép is ismer és meg tud nyitni, most nem jut eszembe a kiterjesztése... Szóval a lényeg úgyis az és megoldom majd... De jobb lett volna, ha nem kell a naptárbejegyzéseket sem egyenként átírkálni.
-
kircipeti
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16289 üzenetére
Koszi, ezt hasznalom es neztem is, hogy a BartPE-vel bele lehet integralni egy XP livecd-be. Marad akkor ez.
A live XP alatt elmeletileg menni fognak az usb-k es egy usb-s winyora lehetne menteni. -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16225 üzenetére
Köszi! (Valószínű a noscript megfogta a "nagyítót" ezért nem láttam.)
Elméletileg az avidemux-al menni fog (avc1/adpcm), és elég a streamcopy-t kiválasztani (így nem kódolja újra), és beleteszi egy avi konténerbe. Persze készíthetsz belőle divx-et vagy bármi mást is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #16209 üzenetére
Alapszinten a WLM is tud ilyesmit a kézírás funkcióval - nem tudom, ez táblagépekre is elkészült-e (vagyis nem csak az egérrel tudsz "írni", hanem tollal is), igaz, ott belejavítani nem tudsz - meg nem is az ő gépére megy ki a kép, csak üzenetként.
Ami viszont szerintem szinte biztosan tud ilyet, az a Netop valamelyik szoftvere, igaz azért ez elég komoly kategória, nem otthoni felhasználásra van. A lényeg, hogy kapsz egy "class management" szoftvert, aminek a segítségével minden gépre küldhetsz üzenetet/kivetítheted rá a sajátodat/te dolgozhatsz azon.
-
R
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16207 üzenetére
mozgókép, videó
-
R
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16020 üzenetére
ezek közül melyik tud movie-t rögzíteni?
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16200 üzenetére
Ja, én úgy értettem hogy 1ikről a másikra, és nem 1xerre a 2re.
Akkor ki kellene próbálni hogy 2 páldányban futtatva mit szól hozzá. -
dokee78
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16196 üzenetére
Köszi kipróbálom ezeket,de olyanra gondoltam ami,ha beteszek egy lemezt már be is jön,hogy másolás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #16196 üzenetére
ImgBurn nem tudja.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16188 üzenetére
ment a privi
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16186 üzenetére
?? bejelölöd az összes számot 1etlen szelvényen.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16184 üzenetére
Mióta gépi lottó van, a 2. pont nem probléma, + még sanszos, hogy joker-t is megnyered.
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #16166 üzenetére
Jaja, ha minden lehetőséget (kis-nagybetű, spec karakter, szám) kipipálok, akkor kb 2300 év alatt vissza is fejti a jelszót.
Amúgy meg AES-128-as kódolás, 8 karakter, kisbetű, nagybetű, szám, természetesen.
Jobban jár, ha elkezdi próbálgatni magától, mert erre valami szuperszámítógépet kellene ráengedni, hogy emberi időben kész legyen. -
válasz
Fire/SOUL/CD #16166 üzenetére
Ha szerencséje lesz, akkor egy hónap futás talán már eredményes lesz
-
kovy79
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #16110 üzenetére
Érdekes ez a fogyasztáskalkulációs oldal....
A konfigomra 318W-ot kalkulált ki, a valóságban pedig 150W és 160W között fogyaszt (2 mérővel is ellenőrizve). Egy kicsit durva a különbség... -
alias_bobo
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16095 üzenetére
Köszönöm!
Ezek meg is felelnek majd szerintem. -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16025 üzenetére
Ebben a két konténerben is lehet állítani ezernyi dolgot. Az csak egy sztereotípia, hogy csak egyféle tömörítési beállításokkal dolgoznak. Csak az alkalmazások nem jellemző, hogy ezek esetében engednének állítani bármit is. Szóval nem maga a konténer, hanem az alkalmazások korlátozzák az elérhető minőséget és fileméretet.
Ha minden esetben ugyan azok lennének a beállítások, akkor pl YouTube-on sem lenne akkora szórás a videok minőségében.
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #16020 üzenetére
Mintha a konténertől függene a fileméret...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #16022 üzenetére
Most megnéztem az oldalukon, nem tud a 4 se, nekem is 3 as van, az volt ingyen teljes verziós
-
Petyás
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15994 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, igazad van.
-
Petyás
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15984 üzenetére
Én partíciót klónoztam vele, csak a C meghajtót, ami nem a teljes merevlemez.
Pontos verzió: Acronis TrueImage 12.0.0.9615 -
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15984 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15965 üzenetére
Csak azzal nem biztos hogy eredeti felbontással menti ki a képet. Egyébként köszi ezt mindig elfelejtem, régiekben ilyen nem volt ha jól emlékszem az újakban láttam hogy van de még nem szoktam hozzá.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15956 üzenetére
olyasmi progi kéne, amit én is tudok kezelni és esetleg valaki ért hozzá, akitől tudnék segítséget kérni
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15951 üzenetére
Pont ezt böngészem
, köszi!
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15948 üzenetére
ok, azt is bevetem
közben én, a kapkodó, rájöttem hogy a korábban leszedett rescue disc-nek van újabb verziója is
- na akkor most ez is próba...
-
leyo76
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15946 üzenetére
várj várj, félreértettél, tudom mire való és azt is hogyan működik
a probléma abban van hogy maga a rescue disc felállásakor jelentkezik ez a gond, a win az feláll és kép sem megy el, csak a live cd-nél jelentkezik, Amikor betöltene a 'linux', megjelenik az asztal ugyebár, na ekkor moncsi lekapcs, feltételezem felbontással van valami gondja (1024x768), csak azt nem vágom hol tudok ezen állítani vagy valami...
-
kuzika
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15938 üzenetére
A Nero-ban is van ilyen funkció, amit írsz, de ismeri azt is, hogy megadok egy dátumot, amitől kezdőden módosított fájlokat elmenti, így fért rá minden friss fájl egy DVD-re, amíg a Nero be nem kattant...
-
kuzika
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15933 üzenetére
Köszi.
De ez a funkció csak akkor jó, ha egyszer lementem az egészet.
Viszont egy DVD-re sajna nem fér fel 120GB... Ezért csináltam mindig úgy, hogy dátumhoz kötötten mentettem az új képeket, új videókat, dokumentumokat.És a másik megoldás? A hálózaton lévő háttértárolóra mentés? Olvastam a NAS-ról. Az jó? A NAS mennyire aktív? képes észlelni a gépet, és elindítani a mentést, ha a hálózatra csatlakozik? Vagy a laptopomon kell ezt intézni kézzel?
Van 30.000 Ft-tól. Mind jó? -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #15921 üzenetére
Hm, hm.... érdekes.
Köszi! -
akom
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15912 üzenetére
Sajnos az ilyen googlemaps os dolgok 1altalan nem frisssek.
Pld a boszniai helyzeteket 1alatalan nem ugy tukrozi mint a valosagban.Ezert is kene valami egyedi cucc ami tudom hogy friss, es nem az van hogy a csavoka nez mint kezdo buzi a gozfurdobe amikor meglatja hogy nem is az van a valosagban mint amit en kinyomtattam neki.
-
DeltaPower
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15798 üzenetére
Kösz a gyors választ, sajnos én is ettől tartottam.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15789 üzenetére
Köszi szépen!
SLIM tokhoz nyomtattam, de mégis vágnom kellett, de akkor megnyugodtam.
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15740 üzenetére
FormatFactory-t használom konvertálásra.. nagyon megvagyok vele elégedve...
ha full HDt konvertálok, akkor mint említettem hiába választok ki xvid-et az sehogy se használja ki a "8" magot, pedig hyperthread be van kapcsolva.. tehát ezek szerint maga az divx/xvid elavult, nem támogatja... ha AVCre állítom akkor csutkán megy a proci és csak úgy pörög a százalék.. tehát akkor elvileg az észrevételem szerint főleg a codecen múlik nem?proci használtság:
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15730 üzenetére
Fire/SOUL/CD: köszi, elsőnek ezt próbálom ki.
őőő annyira még nem ástam magam bele a témába, de az avi-n belül csak az AVC tud több magon konvertálni igaz? mert ha xvid,divxbe próbáltam csak 1-2 százaléka ha kitért, de avc-be nyomtam egy próbát és ott mind a 8thread csutkán 100%on pörgött és hihetetlen milyen hamar átkonvertált egy dvd-t.. akkor ez nem programtól függ igaz, hanem maga a formátumtól... avi > avc... gondolom az mkv is ilyen lenne már.. de maradok inkább az .avinálsfdrakex: köszi, ránézek a screenshotjaikra
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15572 üzenetére
Itt mintha kisebb hiba történt volna. Leszedtem a linkedről a Wise Registry Cleaner Pro v5.89-et, csakhogy a másik linkeden nem ehhez a verzióhoz van a promóció.
Nem fogadta el a program az emailben kapott serialt, aztán most nézem hogy az emailben ezt a letöltől linket küldték http://download2.pro.de/action/WRCPro_3.51.exe -
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #15662 üzenetére
Na ebbe az Ashampoo WinOptimizer 6-ba viszont minden van mint a búcsúba
Ebbe aztán bezsúfoltak mindent.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #15638 üzenetére
A paragon OS to SSD promó oldalán tényleg nincs a listában magyarország?!
-
Sztbeni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15681 üzenetére
Ok, akkor áthelyezem. Kösz a segítséget.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15677 üzenetére
FAT32-es fájlrendszer. Ha a másik lemezen bontom ki, ami NTFS, akkor jó lesz?
-
Sztbeni
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15677 üzenetére
13 darabban van a fájl.
-
kommunism
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15670 üzenetére
Neked is köszi 64 bites a rendszer, de már sikerült levakarni, amugy a gears of war volt.
-
Visormail
addikt
válasz
Kipróbáltam ezt a Uniblue System Tweaker 2011-et hát elég szánalmas, ezzel nehéz lesz a zavarosban halászni mivel nem tud szinte semmit. Ingyenes programnak még elmenne, alig lehet vele valamit csinálni pár beállítást lehet csak megváltoztatni azoknak a nagyrésze is olyan ami benne van a start menü tulajdonságai/testreszabása közt is tehát nem kell hozzá külső program.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Milyen program, ami ezt a sok promot kidobja? -
Peace
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #15624 üzenetére
Feltelepítettem rá a win98SE-t, és tökéletesen fut a játék, eddig semmi BUG. Köszöntem szépen!!!!!!
Újra élvezhetem a PC-re valaha kiadott leghangulatosabb Warhammer 40k játékot!
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #15610 üzenetére
+ a telepítés után létrehozható egy portable változat pendrive-ra, így könnyen hordozhatjuk adatainkat, idegen gépen sem lesz probléma a formok kitöltése, jelszavak megadása.
Természetesen elvesztésekor sem kel félteni adatainkat. Mester jelszót használ amit a program indulásakor bekér. Aki nem ismeri ezt a jelszót semmijen adatunkhoz nem fér hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest