Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
1 kis segitségre lenne szükségem, valószinüleg lemerült a gépben az elem,vagy elszállt az óra ic nemtudom,de a számitógép órája bekrepált. Kérdésem az lenne hogy:van-e valami alkalmazás windowsra ami a netről mutat nekem időt?
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki linuxra olyasmi médialejátszót mint a bsplayer? Értem ezalatt, hogy amikor elinditok egy filmet akkor egyből elkezd feliratokért keresni.
-
kommunism
aktív tag
Valamilyen fájl hiányzik neki. Létrehoztam az új entryt, és beállitottam neki a linux nevü particiót(ő átállitotta c re) itt ujrainditás történt. A baj az hogyha rámentem advanced settingsbe a particiókra akkor, 3 vinyó van a linuxnak(ubuntu) plusz 1 boot nevü disk. Mindig ujraindult.Meg foggalmam sincs melyiket kéne kiválasztanom a tipusnál, mint irtam 1 mezei ubunturól van szó.
-
kommunism
aktív tag
Valaki tudna nekem ajánlani 1 egyszerü boot managert, mert sikeresen eltüntettem a linuxomat:S. lehetőleg olyat amit windowsból csak telepitenem kell,és kész.
-
kommunism
aktív tag
mivel tudom elérni hogy webcamom tudjon felvenni,ugy hogy később meg tudjam nyitni?Van erre lehetőség 1általán?
-
kommunism
aktív tag
Helo mindenki emléxem volt 1 program ipod ra meg iphonra amibe beraktál 1 képet magardól és "megöregitett" tudja valaki a program nevét? akár más platfrmra is jöhet hasonló program.
-
kommunism
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #15670 üzenetére
Neked is köszi 64 bites a rendszer, de már sikerült levakarni, amugy a gears of war volt.
-
kommunism
aktív tag
Le akartam törölni 1 programot, nem sikerült vezérlőpultból ugyhogy manuálisan kitöröltem, hogy tudom a programot a vezérlőpult/programok törlése listából kitörölni?Ehez valami program van vagy bármi más módszer?
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki valami programot amivel bele lehet irni pdf fájlba?
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel mp3 ból mp3 ba tudok konvertálni de úgy hogy tudjak rajta hangositani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest