-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #42852 üzenetére
Nem gondolom, soha sem gondoltam amit állítasz, de tegyük már tisztába, hogy a munkáltató milyen feltételekkel figyelheti meg a munkavállalóit.
-
válasz
tordaitibi #42849 üzenetére
Csak akkor kamerázhatnak, ha te a beleegyezésedet adtad: [link]
-
válasz
ViZion #42847 üzenetére
Az EU-ban kötelező az alkalmazott tudtára hozni, hogy figyel(het)ik, a magyar törvények meg tudtommal még szigorúbbak. Nem véletlen, hogy a mostani melóhelyemen velem is aláírattak egy rakás papírt, hogy megfigyelhetnek, meg hogy 30 napig tárolhatják a felvételeket, adatokat.
És itt nem arról van szó, hogy jogos-e avagy nem. Szerintem is joggal teszi ezt a munkáltató, de akkor is vannak törvények, melyek ezt szabályozzák.
-
válasz
havri1 #42677 üzenetére
Ha saját Microsoft accountot készítesz nekik, családtagként (mint gyerekek) kapcsolod azokat a sajátodhoz, valamint azzal használják a gépet, azon keresztül tudod korlátozni a tevékenységüket, még korhatárt is megadhatsz, ami szűri a tartalmakat. Bár nem tudom ,hogy ez jól működik-e Windows 7-en is, de egy próbát megér (és persze Microsoft böngészőt kell használni). Amúgy a Windows 7-et talán még ingyen tudod 10-re upgrade-elni, azzal (plusz Edge böngésző) biztosan működik, amit leírtam.
-
válasz
bluemirage #42621 üzenetére
Nem, nem volt rossz napom. Egyszerűen nem életszerű több százezres szoftvereket ajánlani otthoni használatra, még nyugaton sem. A magyarok többsége még operációs rendszerre sem költ, akkor mennyire volt értelme az ajánlásodnak?
-
válasz
bluemirage #42613 üzenetére
Nyilván ajánlani kell több százezres szoftvereket olyan valakinek, aki csak néha akarja azokat használni, és teljesen amatőr szinten...
-
válasz
bluemirage #42512 üzenetére
Azért ne hasonlítsuk már a te felhasználói szokásodat az átlaghoz. A naponta való teleírása a kártyáknak nagyon extrém.
-
-
-
válasz
jani_gy_22 #41683 üzenetére
Automatizáló pl:
Selenium IDE (Firefox addon)
AutoIT3 (különálló program)De vannak ilyen addonok dögivel Firefoxhoz, meg valszeg Chrome-hoz is (mármint ami csak lapokat frissít). Keress rájuk.
-
válasz
w.miki #41507 üzenetére
Context-ben nem tudom, de Notepad++-szal könnyű:
Megnyitod a Replace dialógust, 'Search mode'-ot átállítod 'Extended'-re, majd beírod a 'Find what' textboxba, hogy \n\r, a 'Replace with'-be meg ugyanezt, de tegyél elé egy space-t.
Egyedül az utolsó sor végére nem fog rakni space-t, mert ugye nincs a végén sortörés. -
válasz
Wolfskin #41473 üzenetére
Régen a gmailből oda vissza lehetett névjegyeket exportálni/importálni a PC-re. Mára ez a funkciója eltűnt... vagy én nem találom?
Te nem találod. Böngészőben menj a gmail-re, majd ott nyisd meg a contacts-ot. Ez után van lent egy more menüpont, azt lenyitod, és ott lesz az export/import.
mod: közben pc360 be is linkelte a contacts oldalt, bár az még a régi design, és csak import van benne. Így nyisd meg, és import valamint export is lesz benne.
-
-
válasz
n0tr3adY81 #41030 üzenetére
-
válasz
Peterhappy #41019 üzenetére
A nyomtatókban be lehet állítani, hogy csak fekete patront használjon a nyomtatáshoz, így az fekete lesz.
-
válasz
bluemirage #40910 üzenetére
Mondjuk az ő procija már 6 éves (sőt, 7), és csak 4GB ram van a gépében (plusz a 9600GT), vagyis a konfigja már a mostani low-end alatt van jóval. Viszont ha venne egy mostani alsó kategóriás (nem erőgépet) konfigot, az bőven vinné a 4K-t is. De ahogy írtad, az ő konfigjának is illene vinnie, ha jól lenne beállítva.
-
válasz
Keef_Lee #40569 üzenetére
Nincs más megoldás. Ha egy nem létező email címet beírsz oda, akkor is ki fogja pipálni. Email cím validációnál csak azt szokták nézni, hogy milyen formátumú az email cím, vagyis ilyennek kell lennie: blabla@domain.com
(#40576) Juditta_56: az a trackitonline.ru kiterjesztés eléggé gyanús
-
válasz
FrezeR #40554 üzenetére
Csak úgy lehet, ha emailt küldesz mindegyik címre (visszajön egy válasz a mail szervertől, ha nem létezik az email cím), de ez kimerítheti a spammelés fogalmát, ami büntetendő. Kivéve, ha mondjuk a címzettek fel vannak iratkozva nálad hírlevélre vagy hasonlóra, saját akaratukból. Szóval óvatosan. Mondjuk ha azokat a címeket a tulajdonosaiktól kaptad, akkor persze nem hiszem, hogy probléma lenne belőle.
-
válasz
King Unique #40433 üzenetére
Köszi, megnézem otthon. Már utánajártam ennek, és más infót találtam az MS oldalán, de ezek szerinte még megoldható.
-
válasz
King Unique #40426 üzenetére
Így van. Nagyon jó lett Windows 8.1, csak a user interface szokatlan. Viszont 3rd party start menüvel majdnem teljesen windows 7/10 szintre lehet hozni a felületet is.
(#40429) bluemirage: ugyan a beta állapotban nincs igazad, mert hogy a beta teljesen mást jelent, mint amire te gondolsz, de abban teljesen igazad van, hogy nincs értelme windows 8.1-t használni, hacsak nem kénytelen valaki újratelepíteni a rendszert, mert akkor lőttek az ingyenes win10 upgrade-nek. Saját tapasztalat, mert a laptopomon kénytelen voltam teljesen legyalulni a win10-es rendszert (ami 8.1-ről lett ingyenes update-elve), és már nem lehet updatelni azoknak sem, akik egyszer már megtették. De amúgy teljesen élhető a 8.1, van rendes desktopja, és a normál start menü is megoldható, mint ahogy fentebb írtam.
-
válasz
DrojDtroll #40402 üzenetére
Nézd, elképzelhető, hogy tudsz az SD-n is low level formatot csinálni, ami bejelöli a hibás szektorokat, és kisebb mérettel de (egy ideig) használható lesz még a kártya. De minek csinálnál ilyet? Ha sérült egy része az azt jelenti, hogy a cellák elhasználódtak, ebből következik, hogy fokozatosan tönkre fog menni a többi is. Olyan HDD-t sem tartunk meg használatra, melyen megjelentek hibás szektorok, mert onnantól kezdve bármikor, bárhol jelenhet meg újabb.
Vagy persze az is lehet, hogy gyárilag hibás volt az SD, de akkor érvényesíttetni kell a garanciát. Egyébként a legtöbb SD-re adnak minimum 5 év garanciát (kivéve, ha valami noname), egy 64GB-s meg nem lehet túl régi.
Még egy opció, hogy fizikailag megsérült, de erre ugyanaz vonatkozik, mint amit a hsz-em elején leírtam, hogy nincs értelme használni, mert akár ilyen esetben is terjedhet a hibás cellák száma (pl, ha a vezérlő elektronika hibás, sérült, akkor meg pláne kuka).
-
válasz
DrojDtroll #40392 üzenetére
Inkább dobd ki, csak bajod lesz belőle, mert valszeg egyre nagyobb lesz a sérült terület. Valószínűleg a jó egybefüggő terület teória sem állja meg a helyét, mert az a valószínűbb, hogy össze-vissza jelennek meg a hibás területek. Amúgy sem lehet azt úgy megoldani, hogy megmondod, hogy hol kezdődjön fizikailag a partíció.
-
válasz
PotterPrime #39927 üzenetére
Ha Avi, akkor pl. a VirtualDub-bal.
-
válasz
nightzone #39774 üzenetére
Az emailek 99%-áról nem lehet ezt megállapítani, mert az email szerverek nem támogatják. Pl. semelyik inygenes szolgáltatónál (google, hotmail, stb) sem lehet ezt megállapítani, mert a szolgáltató direkt nem közöl ilyen infókat. Vagyis tök felesleges ezzel foglalkoznod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest