- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
de, lehet, korábban működött is. Amúgy én is alkalmazott vagyok. Engem is figyelnek, kamera, mail, stb.
viszont lopni sem szabad, ugye? Munkaidőben nem a maszekot kell tolni. És nyilván itt már nem kis időről van szó, nem szoktam apróságokat túllihegni, otthonra kell vmi, akkor kivágatja, elviszi, tegye. de amikor már "üzletszerű", az probléma. És nem, nem a netezés, FB a baj, azt leszarom, ha a munka halad. Annak örülök, ha a munka kész, ha marad idejük, akár filmet is nézhetnek. Van, aki itt szedi le a filmeket, otthon megnézni. voltak, akik sakkoztak telón munka közben. Nem érdekel, a munka halad, ennyi belefér. Nem para, ha 10 percel tovább kajál, ha ki kell ugrani városba, stb. A baj az, h céges időben, céges alapanyagra készül munka, amiből a pénzt nem a cég kapja meg.galaxys80: nem nálam, de igen, jó hely amúgy. Eljött az a pont, ahol a bizalom csökkent, de biztosat szeretnék tudni, vádaskodni alaptalanul -esetleg- nem szerencsés. Nem fb tiltás, nem YT tiltás (bár ezeket megcsináltam poénból egyik srácnál pár napra anno
)
Egyelőre a leadott munkák/számlázás figyelése megteszi, majd látjuk, h elég-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- YouTube
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest