-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, elég pl. egy Classic Shell, aztán abban pár kattintással gyakorlatilag mindent be lehet állítani. Még a Charms Bar is kikapcsolható, ha valakit zavar. De mondjuk én nem használom, jó nekem a rendszer natúrban is. Illetve amúgy is a multiboot megoldás híve vagyok...
Egyébként, ha egyszer frissítettél, akkor beregisztrálta a hardver ID-t és utána elvileg akármikor újra lehet telepíteni a 10-est azon a gépen. Illetve nem szükséges telepítésnél még csak kulcsot sem megadni, mert utána ha kap netet, akkor az előbbi azonosító alapján automatikusan aktiválni fogja magát a rendszer. Legalábbis én és itt fórumon mások is eddig ezt tapasztalták, illetve a topikjának az összefoglalójában szintén le van írva.
Sőt, az meg a másik, hogy egyeseknél állítólag még mindig elfogadja a korábbi rendszerek kulcsait úgy, hogy akár nem is volt előtte upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Interactive Brokers társalgó
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest