Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, elég pl. egy Classic Shell, aztán abban pár kattintással gyakorlatilag mindent be lehet állítani. Még a Charms Bar is kikapcsolható, ha valakit zavar. De mondjuk én nem használom, jó nekem a rendszer natúrban is. Illetve amúgy is a multiboot megoldás híve vagyok...

Egyébként, ha egyszer frissítettél, akkor beregisztrálta a hardver ID-t és utána elvileg akármikor újra lehet telepíteni a 10-est azon a gépen. Illetve nem szükséges telepítésnél még csak kulcsot sem megadni, mert utána ha kap netet, akkor az előbbi azonosító alapján automatikusan aktiválni fogja magát a rendszer. Legalábbis én és itt fórumon mások is eddig ezt tapasztalták, illetve a topikjának az összefoglalójában szintén le van írva.
Sőt, az meg a másik, hogy egyeseknél állítólag még mindig elfogadja a korábbi rendszerek kulcsait úgy, hogy akár nem is volt előtte upgrade.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spotify
- Formula-1 humoros
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest