Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
de, lehet, korábban működött is. Amúgy én is alkalmazott vagyok. Engem is figyelnek, kamera, mail, stb.
viszont lopni sem szabad, ugye? Munkaidőben nem a maszekot kell tolni. És nyilván itt már nem kis időről van szó, nem szoktam apróságokat túllihegni, otthonra kell vmi, akkor kivágatja, elviszi, tegye. de amikor már "üzletszerű", az probléma. És nem, nem a netezés, FB a baj, azt leszarom, ha a munka halad. Annak örülök, ha a munka kész, ha marad idejük, akár filmet is nézhetnek. Van, aki itt szedi le a filmeket, otthon megnézni. voltak, akik sakkoztak telón munka közben. Nem érdekel, a munka halad, ennyi belefér. Nem para, ha 10 percel tovább kajál, ha ki kell ugrani városba, stb. A baj az, h céges időben, céges alapanyagra készül munka, amiből a pénzt nem a cég kapja meg.galaxys80: nem nálam, de igen, jó hely amúgy. Eljött az a pont, ahol a bizalom csökkent, de biztosat szeretnék tudni, vádaskodni alaptalanul -esetleg- nem szerencsés. Nem fb tiltás, nem YT tiltás (bár ezeket megcsináltam poénból egyik srácnál pár napra anno
)Egyelőre a leadott munkák/számlázás figyelése megteszi, majd látjuk, h elég-e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)