- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
de, lehet, korábban működött is. Amúgy én is alkalmazott vagyok. Engem is figyelnek, kamera, mail, stb.
viszont lopni sem szabad, ugye? Munkaidőben nem a maszekot kell tolni. És nyilván itt már nem kis időről van szó, nem szoktam apróságokat túllihegni, otthonra kell vmi, akkor kivágatja, elviszi, tegye. de amikor már "üzletszerű", az probléma. És nem, nem a netezés, FB a baj, azt leszarom, ha a munka halad. Annak örülök, ha a munka kész, ha marad idejük, akár filmet is nézhetnek. Van, aki itt szedi le a filmeket, otthon megnézni. voltak, akik sakkoztak telón munka közben. Nem érdekel, a munka halad, ennyi belefér. Nem para, ha 10 percel tovább kajál, ha ki kell ugrani városba, stb. A baj az, h céges időben, céges alapanyagra készül munka, amiből a pénzt nem a cég kapja meg.galaxys80: nem nálam, de igen, jó hely amúgy. Eljött az a pont, ahol a bizalom csökkent, de biztosat szeretnék tudni, vádaskodni alaptalanul -esetleg- nem szerencsés. Nem fb tiltás, nem YT tiltás (bár ezeket megcsináltam poénból egyik srácnál pár napra anno
)
Egyelőre a leadott munkák/számlázás figyelése megteszi, majd látjuk, h elég-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- PlayStation 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest