- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tknof1871
őstag
Tegnap a fél napot rászántam erre, de nem vagyok elájulva. Az AV Voice Changer-ből a visszhangot se tudtam eltávolítani. Jó progi az Audacity, de az eredmény egyikkel se tetszett. Talán férfi hangból női hangot csinálni több, mint csak a timbre és pitch állítgatása, vagy ehhez több tudás kell, mint amit fél nap alatt fel lehet szedni. Olvastam, a telefonos ügyfélszolgálatok az ügyintéző hangját kellemes női hanggá alakítják. Ezek szerint meg nem nagy kunszt. Nem tudom, hogy csinálják Akkor én vagyok kevés.
-
ViZion
félisten
Avidemuxnál szétcsúszott, magas elfek lettek az emberek...
Közben a format factory-val próbálom kódolni, a vágás szerintem nem lesz gond utána, csak a vob-ot "félreérti" pár progi... Régen mobilra kódoltam FF-el, el is felejtettem, és nem volt gond. Remélem most sem lesz.
Köszi a választ, tövábbi tippek is jöhetnek, pl. feliratozás, szövegbubik, karikázás, kiemelések... -
Hali!
Ez jó, nem irigyellek, ha ezt el kell zongoráznod...Bevallom ilyenről progiról nem tudok...
Pár kérdésem lenne azért."Addott egy csomo .txt fájl."
Mégis kb mennyi?"Meg kel keresni az összes különböző tartalmú sort."
Miben? Adott egy forrásfájl és azt kellene az összes többivel összehasonlítani, vagy minden fájlt mindegyikkel?"Ezeket beraktni egy új txt-be (vagy táblázatba)..."
1 darab text-be, vagy minden fájlt minddel összehasonlítás esetén, külön-külön fájlba?"megszámolni, hogy hányszor fordul elő ugyanaz a sor a szöveges fájlokon belül."
Melyik fájl(ok)ban? Abban/azokban, ami(k)ben a különböző sorokat mentettük korábban, vagy az összes fájlban egyenként?Holnap lesz valamennyi szabadidőm, összedobhatok egy ilyen progit(ha nem is holnap délutánra, de hétvégén biztosan(ha nem jön közbe semmi)), csak ahhoz ugye pontos infók kellenek...Ha fontos(meg ha más sem tud ilyen kész progit javasolni), akkor privbe írjál
Fire.
-
Hali!
Nézd meg ezt, hátha megfelel: Process Lasso
Azt nem tudom, hogy százalékosan lehet-e állítani a CPU használatot, de 5 beállított lehetőség van benne, nagyon alacsonytól, a legmagasabbig...(gondolom akkor ez 20%-konkénti beállítás) Sajnos nem ingyenes.Fire.
-
-
Krystal_s
addikt
köszönöm szépen a segítséget...igaz én nem használok képernyőkímélőt ,csak a monitort kapcsoltatom ki 10-15 perc inaktív használat után, de kifogom próbálni a kis progit
/ lehet h egy lcd tv-nek vagy a laptop kijelzőnek hasznosabb lenne a képernyőkímélő használata, mint a szoftveres kikapcsolás ? hm nem is tudom h melyik lenne jobb...melyik "ártalmas" kevésbé
/
-
adik
őstag
Konkrétan pár hatalmas képet akarok készíteni sok száz bélyegképből. Simán, mint egy sakktábla mezői állnának egymás mellett a pici képek, és ebből készítenék egy nagy képet. Nem konkrét mozaikot akarok, nem kell hogy a végeredény önmagában is ábrázoljon valamit. Ehhez néhány ezer képet végig kell néznem, hogy kiválasszam mik lesznek azok a képek, amik a "tablón" rajta lesznek, ehhez nyilván egy képnézegető szoftver kell, amivel az előre kötegelten leméretezett képeket át tudom böngészni (pl Faststone, de most ez helyett keresek mást). Majd kell egy foldolgozó szoftver, amibe a vágólapra kimásolt képeket be tudom illeszteni egymás mellé. Egyszóval ami nekem a tökéletes megoldás lenne, ha lenne egy olyan képnézegető progi, ami - teszemazt - jobb gombra amit felad menű tartalmazná a kép másolása vágólapra opciót (nem pedig magát a fájlt). Az Opera webböngésző pl tud ilyet, meg nyilván még ezer és ezer más progi is, csak ugye az Opera nem igazán képnézegető, a többi kis progit meg nem ismerem.
-
-
-
-
-
7Heads Drago
veterán
Lakás tervrajzot kellene beszkennelnie egy villanyszerelő havernak és erre a "képre" akar ő dugaljzat, csillár-, váltó- kapcsoló jeleket felrajzolni és kinyomtatni.
Persze angol szoftvert nem akar és nem hiszem hogy tudna kezeli egy ArchiCad -szerű progit se.
Én valami rajz programra gondoltam., ahol a megfelelő jeleket ki tudnám neki rakni szélre és ő csak kattintgatna rá.
És persze tegnapra kellene neki.
Köszike a segítséget! -
sanzi89
addikt
Ez a program pont átlépte azt a küszöböt amennyi energiát ebbe a témába fektetni akarok.
Mégegyszer. !Egy! olyan programot keresek amit ha előre beállítgatok 1 kattintsára lementi magától az előre beállított mappákat, amit később csak "frissít". Ezt jó lenne ütemezni is valamihez, mondjuk gép kikapcsolásához.
-
sanzi89
addikt
Ezt most nem teljesen értettem.
Forgatókönyv:
1. Le akarom menteni a Sanzi mappát amiben van kettő db fájl amiknek 1.txt ill 2.txt a nevük.
2. Azt akarom, hogy autómatikusan monduk minden este kikapcsolás előtt - így a munkámat nem hátrálná sehogy, csak a gép még "dolgozna" 10 percet a Sanzi mappát. Most lementi az 1.txt-t és a 2.txt-t.
3. Másnap bekapcsolom a gépet, matatok rajta egész nap, az 1.txt-t módosítom és létrehozok egy 3.txt-t.
4. Este megint befejeztem a munkámat, kikapcsolom a gépet, de előtte autómatikusan lefut a mentés ami mos lementi a 3.txt-t és érzékeli, hogy az 1.txt módosult azt felülírja, de a 2.txt-hez nem nyúl. Ez azért lenne érdekes mert kb 20GB-ot kellene mindig aktualizálni de van, hogy egész nap 2db doc módosul, és azért felesleges lenne minden este 20GB-ot másolni.Remélem érthető volt amit akartam írni.
-
-
Sickboy25
addikt
nah ezzel nem sikerült, de azért köszi
azért homályosodott el, mert egy komplett plakátot akartam ki "vágni", és laptopon le kellett kicsinyítenem a képet print screen és beilleszt wordbe, de ugye amit sejtettem is amikor széthúztam a képet sajna elhomályosodott! Mert nem képként van fenn a honlapon, hanem szövegként, de én meg plakátként akartam kiivágni! Honlapon elfordítani képet esetleg a honlapról "kivágni" valamit nem lehetne programmal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest