- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
Gondoltam is, hogy azt kellene - a GSpot ezt mutatja.
-
Krystal_s
addikt
köszi.
az unetbootin win xp- és win7-hez is jó ? régebben próbálgattam ,de úgy emlékszem, amit kiírtam vele az nem tudott bootolni. tudom h van sok pl SARDU-, FlashBoot, LinuxLive USB Creator...ezek a progik nem inkább linux rendszerekhez vannak ? nem szeretnék annyit kísérletezni, ezért is kértem tanácsot, ha vki tudna egy konkrétat ,ami biztos h jó mindenféle ISO-hoz. -
-
Dyno
veterán
-
Jazz
veterán
De, ezt teszi, csak teljes képernyős módban.
Itt ablakban való lejátszásra lenne szükség.
hunfatal: Nem a pan-scan emulációról van szó, azzal semmi baj, hanem magáról a windows ablak keretéről.
brd: A 3 pixel már egy fokkal jobb, de az lenne az igazi, ha csak a tiszta nyers film maradna, ablak keret és minden nélkül.
ollie: Szóval azt mondod, hogy a divx-el ablakban lejátsza, eltűnik a windows-os ablak keret, és csak a tiszta nyers film marad? akkor ezt kipróbálom.
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Köszi, kipróbálom a Format Factoryt. Valóban a "még élvezhető" tág. Próbálok valami hasonlítási alapot mondani, de nem jut eszembe. Kb. 2-3 perces videóról van szó. Jó lenne DivX-ben is. Visszasírom a régi szalagos DV, vagy Digital8-as időszakot. Akkor a nyersanyagból azt csinált az ember, amit akart
Sekli: youtubra nem szeretném felrakni, mert személyes jellegű. Az ingyenes tárhelyekkel is fenntartásaim vannak...
-
Rhino666
addikt
Ez így nagyon túl van bonyolítva. Volt már adatvesztésem amiatt hogy nem realtime a szinkronizáció. Hamarabb módosítottam a régi adatbázist mint hogy szinkronizált volna a progi, szóval a másik gépen végrehajtott módosítások elvesztek, mert mire észrevettem hogy hiányoznak az adatok, addigra már az utoljára mentett hiányosat átszinkronizálta.
-
Rhino666
addikt
Hát igen, vagy az egyiknél, vagy a másiknál ülök, szóval szinte mindig felváltva vannak bekapcsolva. Ezért lenne jó a HTPC-n tárolni az adatokat és onnan szinkronizálni mindkettőt.
A beépített szinkronizációt még nem próbáltam, nem tudtam hogy az mobil interneten keresztül is képes működni...
Utánanézek.
-
ro_bert17
őstag
Kb. egy hete első próbának felmásoltam a HDD-re, és azt írtam ki DL lemezre. De tegnap kipróbáltam, és az asztali lejátszóban nem volt hajlandó elindulni. Ezért próbálkoztam a dvd shrinkkel, mert egyébként természetesen másolás védett a DVD, és egy az egyben nem is tudom másolni.
Lehet egyáltalán másolatot készíteni erről saját részre? Nem szívesen adnék ki megint ennyi pénzt a filmre, ha valami történne vele.
Szerk.: most megint megpróbáltam bemásolni a lemezt. Sz@r a lemez?? -
dudi
senior tag
oh nagyon köszi, este kipróbálom, de szerintem ez lesz a nyerő.
eddig ftp-s szinkronizálást használtam (goodsync progival, de sokszor ütköznek a kliensek és nem tudnak csatlakozni emiatt)
köszi!szerk: most olvasom a főoldalukon, hogy 5 giga használható csak... ez igaz? vagy a skydrive 25 gigája a helyes?
-
-
263 oldalas PDF, szerinted van kedvem(meg elsősorban tintám/tonerem) ennyit kinyomtatni?
(20 oldalas magyar kezelési utasítás van a ku... nagy LCD-hez, abból 10 oldal műszaki adat, első oldal meg hogy hogy kapcsold be...)Ehhez képest olyan távirányító van hozzá, ami szerintem az összes autóriasztó kódját meg tudná tanulni....
De igazad van: "Ez perverzió" -
Satyricon
addikt
Te is ezt csináltad! [link] Gondoltam megtréfállak!
Am nyugi, nem vagyok rossz májú, úgy is belinkelem!
Az a lényege, hogy lehet "tanítani" a lejátszót.
És az a legdurvább, hogy tényleg szebb hangzása van a Foobarnak már alap állapotban is, mint a Winampnak! Pedig nyolc évig csak winamp-ot használtam zenelejátszónak, nagyon szerettem! De egy ilyen hangcucchoz szerintem kevés a Winamp.
-
brd
nagyúr
Az átlagusert ez nem érdekli. Ajánlanak neki egy programot, telepíti, elindítja, nem állít be rajta semmit, és ha úgy jó, akkor jó, ha úgy nem jó, akkor nem jó. Gondolom, a foobar2000-ben van valami hangzásmódosító alapból beállítva, és ezért azt hiszik, hogy általánosságban is jobban szól.
-
-
Horka1
tag
Nem szöveget szeretnék lecserélni, hanem háttér színt, sőt képet. Vagy még inkább mondjuk csinálok egy temlate-et és azt berakná mindegyik kép alá, vagy az én template-met használná a program amivel csinálom a webalbumot.
Ezt sem a photoshop sem az ACDC nem csinálja meg. minden képszerkesztő csak a saját sablonjait használja.
-
Horka1
tag
De milyen jó, hogy rákérdeztél
A photoshop topikba írtam véletlenAkkor most
-----------------------------------------------------Létezik-e olyan progi, ami képes több html oldal tulajdonságait módosítani automatikusan.
Arra gondolok, hogy csinálok egy fényképalbumot, ugye minden kép külön html lapon van, én szeretném ezeknek a hátterét megváltoztatni, de nincs kedven túlzottan, száz oldalt egyesével babrálni.Valamiképpen automatizálni szeretném. Van-e erre mód valamilyen programmal?
-
Crystalheart
őstag
Kösz! Amikor írtad, már próbálgattam a Scribus-t, de végül is megtetszett. A drága nagyok valóban robusztusabbak, gördülékenyebbek, legalábbis a próba alatt ezt vettem észre - talán ha megszedem magam, csak úgy beruházok majd egy nagy Adobe csomagba -, de a Scribus tökéletesen alkalmas mindenre, ami egy párezres példányszámú újsághoz kellhet. Azt hiszem, az önkormányzatnak úgyis a legolcsóbb megoldás a legmegfelelőbb.
-
sto1911
veterán
Nincs ext particiom
A problema abbol allna, hogy van par fajl, amit android ala akarok betenni, es nem akarom egyenkent allitani a jogosultsagokat, muszaj leszek akkor magan a rendszeren keresztul allitani, ha mar nem vagyok hajlando csak ezert linuxot felrakniA linket koszonom, egyebkent hasznos!
-
Eagl3
veterán
Ez a ContentLogger elég brutál... mindent lement, 5 perc böngészés után 12 megás txt file-t csinált
A másik "gond" az vele, hogy mindent hivatkozást lement amit akár meg se nyitottak csak valamelyik oldalról oda lehet jutni vagy reklám ilyesmi... mondjuk ha tudod mit keresel, akkor megtalálod, erre tökéletes.
A másikat meg nem igazán tudom használni. -
Ott van a jobb felső résznél egy nagyító.
De belinkelem -
cellpeti
nagyúr
-
-
-
-
"Hol a gond?"
Ott, hogy számos helyen (pl pékségeknél tipikusan) éjszaki műszak (is) van, ami meg ugyebár 22.00-tól másnap 6.00-ig tart és itt értelem szerűen már változik a dátum....
daa-raa
persze hogy lehet beállításokat eszközölni más konténer esetén is, csak vannak olyan szoftverek, amelyek alapbeállításban(pl Camtasia) is korrekt képminőséget produkálnak a kis méret ellenére, de létezhetnek olyanok is, amelyek semmi beállítást nem engednek a usernek, mégis a végtermék méret:minőség aránya teljesen korrekt. -
Na megnéztem, hogy magyar változat jön-e le az adott linkről, hát nem.
Én most készítettem el hordozható változatát az OO 3.2.1 magyar változatának, ezzel a remek alkalmazással: Cameyo
Szépen megcsinált mindent a végeredmény egy OpenOffice.org 3.2.virtual.exe nevű ~200 megás exe lett, ami kifogástalanul működik, minden indul rendesen, szépen megcsinálta a menüt neki: [link]
(A menü szerkeszthető és az exe egyéb tulajdonságai is)
-
Talán innen próbáld meg letölteni..
Nem tudom, hogy a portable is magyar változat-e... -
psg5
veterán
Köszi!
Megnézem ezeket a progikat is.
Megkérdezem van-e kézikönyve.atesz117
Köszi. (A lemez biztos lezárása volt az első kérdésem nekem is)
Azt állítja a gazdája, hogy igen lezárta rendesen.
Mivel hasonló a géped, leírnád, hogy mit kell figyelni lezáráskor? Hátha mégis/mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged