-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
oh nagyon köszi, este kipróbálom, de szerintem ez lesz a nyerő.
eddig ftp-s szinkronizálást használtam (goodsync progival, de sokszor ütköznek a kliensek és nem tudnak csatlakozni emiatt)
köszi!szerk: most olvasom a főoldalukon, hogy 5 giga használható csak... ez igaz? vagy a skydrive 25 gigája a helyes?
-
-
dudi
senior tag
sziasztok,
még mielőtt nagy vihart kavarnék, használtam a keresőt, de nem találtam meg a megfelelő programot.
Szóval olyan programra volna szükségem, ami hasonló képességekkel rendelkezik, mint a dropbox, sugarsync. Lényegében egy szerver - több kliens szinkronizálásra alkalmas program kell, viszont nem online tárhellyel, hanem saját szerverre.
Fizetős is jó lehet, ha nem túl drága. Végülis online is szóba jöhet(ne), ha van (volna) legalább 15 gigát kínáló és ingyenes.köszi,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok!
Nem tud valaki ajánlani egy - lehetőleg ingyenes - programot, amellyel úgy tudok feladatokat időzíteni, hogy azok akkor fussanak, ha van internet elérés. Vagyis ha csatlakozva vagyok a netre akkor bizonyos időközönként futtasson egy parancsot?
köszi,
dudi -
dudi
senior tag
válasz
Froclee #6807 üzenetére
ha lehet ajánlani én inkább magyar fejlesztésű és nyelvű progikat preferálok és használok
és cserélőből is van ilyen: www.hatterkepek.hu ->háttérképkatalogizáló
De ha nem is tuti, hogy magyar fejlesztés, de legalább teljesen magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest