-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Satyricon #50204 üzenetére
Számos ilyen program van, léteznek ingyenesek is, de a fizetősek természetesen többet tudnak.
Ingyenes:
Openshot
Windows Movie Maker 10
Davinci Resolve (oldal alján található az ingyenes letöltés)Fizetősök
Adobe Premiere Pro
Magix Vegas Pro
Cyberlink PowerDirectorÉs még rengeteg másik is...
-
törölt tag
válasz
Satyricon #16493 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy veszteségmentesen tömörített dolgot hót mindegy mivel csomagolsz ki.
Igazából ha nem a Winamp DirectSound kimeneti modulját használod, hanem a Wave Mapperét, akkor teljesen mindegy, semmivel sem lesz jobb a foobar sem. Maximum ha van ASIO driver a hangvezérlődhöz, és működik is (a WA ASIO plug-in-je nem éppen acélos és működőképes). De átlag hallással semmit nem jelent ez sem.
Psychonaut: Mert mit nem tud a WA?
-
cigam
titán
válasz
Satyricon #16486 üzenetére
1. CUEsplitter
2. Értem én hogy szeretitek a foobar-t, de egy veszteségmentes formátum dekóderének hogyan lehet minősége? A kicsomagolás után megkapod azt a tömörítetlen hanganyagot, mint amit belecsomagoltak. A minőségét max. a lejátszásra használt hangkártya befolyásolja.
3. Viccelsz, bolondozol?
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest