- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
válasz
pandemonius #11709 üzenetére
akkor maradt még green browser, safari, bár elképzelhető hogy van erre külön célszerszám is..
-
leyo76
senior tag
válasz
Windsurfer #11694 üzenetére
nem tudom milyen szinten szeretnéd űzni, de ha komolyabban gondolod akkor canopus szerkesztő kártya + a hozzávaló szoftver, többre biztosan nem lesz szükséged :]
mod: az is lehet hogy használtan tudok ilyet...
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsaron82 #11652 üzenetére
pedig az általad megadott linken írja...
ha megvan az adatbázisod akkor a config.inc -ben megadod az adatokat elmented, feltöltöd az egészet a tárhelyedre és már használható is....
-
-
leyo76
senior tag
Tud valaki olyan progit ami mkv -ből avi-ba konvertál úgy hogy közben megmarad az eredeti felbontás meg minden? Szóval a lényege az lenne hogy a sima divx-es lejátszó is megbírkózzon a lejátszással. Tudom google tonnányi eredményt ad, de nincs kedvem végig próbálgatni, gondoltam hátha valakinek van valami tapasztalata a kérdésben. Néhányat kipróbáltam, de csak nyűglődik vele, és a végeredmény borzalmas...
-
leyo76
senior tag
ez az, ugyan azt a filmet, bsplayer nála viszi, sima haali mediaval, nálam már nem. Ő nvidia chipsettel én amd-vel.. na mindegy akkor átnézek oda, köszi a tippet
(#11071) sfdrakex hát elképzelhető hogy kavarja magát a 32 bites xp, de egyébként nincs panaszom szépen pörög minden, csak egyedül ez nem...
-
leyo76
senior tag
Adott a leírásomban szereplő gép (szerintem megfelel a követelményeknek), rajta xp és win7 is.
A gond a következő:
full hd filmet, win7 alol még a media player is lejátsza mindenféle különösebb erölködés nélkül, se codec se semmi extrában nincs feltéve.
XP alol több féle codec -el több féle lejátszóval (bsplayer, kmplayer, classic mediap. meg a jó ég tudja még mi) próbálkoztam, de egyet sem tudtam rávenni hogy szaggatás mentesen le játsza a filmet (ugyan azt a filmet).
Van erre valami megoldás vagy szimplán xp ennyire elavult?
-
leyo76
senior tag
Sziasztok! Lenne három féle op.rendszer a gépemen és egy független progi kellene amivel kiválaszthatnám indításkor hogy a három közül melyiket töltse be. Volt már korábban ilyenem de elfelejtettem a nevét. Jelen esetben linuxos 'loader-ek' nem megfelelőek. Ja és googleval már próbálkoztam, de egyenlőre nem jött össze.
Köszi a segítséget.
-
leyo76
senior tag
tudja valaki annak a prognak a nevét amellyel két lan kártyás megoldással második gépre is kiosztható a net, egyszer már volt ilyen de nem jut eszemben, guglival sem mentem sokra ezúttal
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek amivel hd filmet lehet lejátszani. Természetesen személyes tapasztalat alapján lenne érdekes, a guglit ajánlók kíméljenek, tudom hogy kismillió eredményt dobna ki, de inkább arra lennék kíváncsi kinek mi vált be.
bs player -en már túl vagyok...
A segítséget előre is köszönöm!
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amivel képeket fotóalbum szerűen lapozva vagy hasonlóan lehet elkészíteni. Tehát ha valaki be rakja cd-n akkor automatikusan egy 'slide show' formájában lejátszódik. Ehhez az is kellene hogy közben zenei aláfestés is megoldható legyen. Jöhet akár fizetős megoldás, a lényeg az hogy jól használható legyen. Kerestem már googleval, de egy sem az igazi, ha valaki használt már ilyet az tudja mire gondolok.
Köszi!
-
leyo76
senior tag
válasz
N4r4ncs #6964 üzenetére
szerintem a Free keylogger a legegyszerűbb és még ingyenes is. Szerzel rá egy hide progit és még csak nem is fogják sejteni hogy fenn van a gépen. Egyébként ugye csak tisztességes célokra fogod használni (feltéve hogy egy keyloggert tisztességes célra lehet használni) !??!?
-
leyo76
senior tag
válasz
Froclee #6933 üzenetére
ha live bootos akkor ott az ubuntu, annak van live cd-je letölthető ingyenesen innen
igaz hogy 700mb, meg kell egy cd is hozzá, de ez is csak egy lehetőség...
-
leyo76
senior tag
tud valaki olyan progit ami akár 'erőszakosan' is eltávolít mondjuk egy mappát, attól függetlenül hogy nem hagyja magát simán törölni. volt már egy ilyen proggal dolgom csak nem jut eszembe a neve
-
leyo76
senior tag
ha a szóban forgó dvd író fel sem ismeri akkor annyi próbát tehetsz hogy egy más fajta íróban bepróbálod, és ha az felismeri akkor egy rendes formázást küldesz neki, akkor talán túléli, én már dobtam ki egy néhány újra írható dvd-t, nem valami megbízhatóak valamiért....
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
Tud valaki olyan progit amivel korrektül lehet welcome screent vagy logon-t vagy ahogyan tetszik szerkeszteni. Gugl, adott néhány találatot de valahogy egysem túl használható...
-
leyo76
senior tag
nem akarlak elkeseríteni de az any dvd-nek is van ingyenes változata és szintén tudja amit tudnia kell
It can convert almost all video formats including DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI to MPEG-4 movie format for iPod/PSP or other portable video device, MP4 player or smart phone
és igen tudja minőség vesztés nélkül is ha úgy állítod be hogy ne tömörítsen.. a pro még több mindent tud, és egy hónapig ingyen van...
aki nem hiszi járjon utánna....
-
leyo76
senior tag
-
leyo76
senior tag
Kedves urak ez már nagyon elment off-ba nem maradhatnánk a témánál?
-
leyo76
senior tag
Sziasztok!
Ismét itt vagyok, viszont most nekem lenne kérdésem.
Egy mkv video fájlt szeretnék átkonvertálni dvd-be a lehető legjobb minőségben. Mielőtt bárki a google-t javasolná, jelentem szétnéztem és ezeregy progi van rá, de amiket eddig kipróbáltam szinte használhatatlan vagy gagyi. Szóval ha valaki már megtalálta az erre legmegfelelőbb progit akkor árulja el nekünk is.
Köszi
-
leyo76
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest