Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
válasz
localhost
üzenetére
Hali!
Még mindig nem hágtam át semmilyen szabályt!
Nem csúfoltalak, és le se írtam semmilyen neved.
Az avatarod a közösből való, tehát ez nem gúny, pláne nem sértően írtam, csak az illemnek megfelelően megszólítással kezdtem, és mivel nem tom a neved, valamit kellett írjak.Azért nem írtam, hogy magyarul, mert nem csak magyarul érdekel! Viszont Magyarországról érdekelne /igaz ezt nem írtam, itt hibáztam/.
Minden személyeskedés és sértés nélkül: szerintetek honnan szedtem, hogy létezik? Hmmm, lehet nem gondolatot kellett volna olvasni, hanem gondolkodni, mert ha üzletben láttam volna, akkor valószínű megveszem... stb.
És még mindig semmit sem szántam sértésnek!!!! Semmit!!!

Bye!
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest