Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Hali mindenki!
Egy olyan problémába botlottam, hogy a pendrive-omon csináltam egy aktív (boot-olható) partíciót (4gb), majd gondoltam csinálok egy másik partíciót a megmaradt 4 gb-re.
Szép elgondolás, csak a M$ nem kezeli a 2. partíciót a pendrive-on. Így most van 1 db 4 gb-s amit nem tudok törölni (sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> lemezkezelés alatt próbáltam, nincs ilyen opció rá, hogy törlés) és nem tudok 2.-at létrehozni (ugyancsak ott próbáltam, az "Új partíció..." szép szürke és kattinthatatlan). A neten kb 3 órája kutatok ilyen program után, de nem találok semmit (ill amit kipróbáltam, hogy "na talán" az nem kezel pendrive-ot).
Linux alatt még csak virtualizálva próbáltam (jelenleg nincs írható cd-m, se liveCD-s tuxom).
Tudnátok esetlen javasolni valamit? Milyen proggal lehetne esetleg fogni és letörölni a már meglévő partíciót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- NBA és kosárlabda topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Path of Exile (ARPG)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest