Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider #52906 üzenetére
Így van. Én is kipróbáltam annak idején az OBS-t, feleslegesen bonyolult volt. Nagyon sokat tud, de erre a többlettudásra szerintem a legtöbbünknek nincs szüksége a képernyőrögzítés folyamán. Ezért használtam oCam-ot régebben, nemrég pedig a vokoscreen-t is feltelepítettem. (Ami Fire/SOUL/CD fórumtársunknak köszönhetően már magyar nyelvű is.
) Teljesen rendben van, egyszerű, annyit tud amennyit kell, jól működik. De egy kérdésem lenne. A képernyőrögzítés egyszerű feladatára miért kell 800 MB-nak lennie? Ugyanezt a feladatot az oCam 30MB-ból oldotta meg. (Tudom, reklámok vannak benne, szóval nem ajánlani akarom, csak a méret miatt említem.) Nem mintha ez akkora probléma lenne a mai tárolókapacitások mellett, csak nem értem a sokszoros méretkülönbség okát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest