Hirdetés
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Én a K-Lite Codec Pack Full-t tudom javasolni, mert az arra szolgál, hogy telepítse és konfigurálja a folyamatosan fejlesztett MPC-HC-t. Még a konfiguráció során ki tudod választani a MadVR-t, ami szerintem nagyon szép képet ad – természetesen jóval nagyobb számítási teljesítményért cserébe. Utánanézéssel elérhető vele frame-simítás is, azaz a 60 Hz-es képernyőkhöz tudod igazítani a képkockák megjelenítését, hogy ne legyen olyan darabos a mozgás, de a G-Sync / FreeSync-es képernyőkön sokkal jobb a helyzet.
Nekem ez az alap lejátszóm egy ideje. Az MPC-BE-t kukáztam anno, mert volt egy fél éves szünet a fejlesztésében. De azóta újra nyomják, így ha nem szeretnél a K-Lite-tal szórakozni, akkor azt is bevetheted.
Ezeken kívül van még az SMPlayer, amit mpv motorra átállítva érdemes használni. A felületét kicsit normalizálni lehet, mert az alap kinézete hányinger, de sokat tud a lejátszó és jól beállítható.
A VLC ezekhez képest egy őskövület, ami igazából csak arra jó, hogy tényleg minden francot lejátszik, sok esetben még a sérült fájlokat is, de modern lejátszó már nem lesz belőle; jó, ha fél évente még hozzápiszkálnak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest