Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Geresics #52235 üzenetére
Én a K-Lite Codec Pack Full-t tudom javasolni, mert az arra szolgál, hogy telepítse és konfigurálja a folyamatosan fejlesztett MPC-HC-t. Még a konfiguráció során ki tudod választani a MadVR-t, ami szerintem nagyon szép képet ad – természetesen jóval nagyobb számítási teljesítményért cserébe. Utánanézéssel elérhető vele frame-simítás is, azaz a 60 Hz-es képernyőkhöz tudod igazítani a képkockák megjelenítését, hogy ne legyen olyan darabos a mozgás, de a G-Sync / FreeSync-es képernyőkön sokkal jobb a helyzet.
Nekem ez az alap lejátszóm egy ideje. Az MPC-BE-t kukáztam anno, mert volt egy fél éves szünet a fejlesztésében. De azóta újra nyomják, így ha nem szeretnél a K-Lite-tal szórakozni, akkor azt is bevetheted.
Ezeken kívül van még az SMPlayer, amit mpv motorra átállítva érdemes használni. A felületét kicsit normalizálni lehet, mert az alap kinézete hányinger, de sokat tud a lejátszó és jól beállítható.
A VLC ezekhez képest egy őskövület, ami igazából csak arra jó, hogy tényleg minden francot lejátszik, sok esetben még a sérült fájlokat is, de modern lejátszó már nem lesz belőle; jó, ha fél évente még hozzápiszkálnak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest