Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Házi hangfal építés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
BitRider
üzenetére
Feltettem ezt, mert már annyit írtad.
MPC-HC, tényleg fejlesztve van ezen a projecten keresztül.
Viszont, mióta feltettem -előtte MPC-BE-t használtam-, azt csinálja, hogy bizonyos videóknál -nem mindnél-, indítás után mintha elkezdené "tekerni" a videót, pár másodpercet rohan a kép, majd onnantól már rendesen megy. A másik amit szerencsére csak 1-2 videónál csinált eddig, hogy nagyjából másodpercenként akad egyet. Minimálisan, de látható mértékben, tehát zavaró. Ezek eddig nem voltak nekem. Próbálkoztam másik renderert beállítani, de semmi változás. Nem tudod, mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

MPC-HC, tényleg fejlesztve van ezen a projecten keresztül.