Hirdetés
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Apple MacBook
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim, a FreeFileSync progival képben van valaki? Két 4TB-os hdd-n vannak az archivált fájlaim. Az egyiken szoktam változtatásokat eszközölni, törölni, hozzáadni, mappákat rendezgetni. A kb. 2TB anyag java része mindkét vinyón ott van, max más mappaszerkezetben. Összegyűlt már annyi változtatás, hogy szinkronizálni kívántam tükrözés-módszerrel a két vinyót. Erre a FreeFileSync-et gondoltam bevetni, amit már kisebb mappáknál sikeresen használtam. Azt gondoltam, hogy a mindkét vinyón ott lévő fájlokat max áthelyezi meghajtón belül a megfelelő mappaszerkezetbe, és nem hozza létre újra, de látom a folyamat-ábrán, hogy olyan fájlokat is létrehoz, ami egész biztosan ott van mindkét hdd-n, max máshol. És a szabad hely is egyre csökken, már sokkal kevesebb hely van a szinkronizált vinyón, mint azon, aminek a mintájára tükrözve van. Az egészet újra másolja, vagy mit csinál? Így előbb-utóbb elfogy a szabad hely, aztán lőttek a tükrözésnek. 1 óra 20 perce tart a művelet, hátralévő időnek gigantikus 3,5 órát ír ki, pedig mindössze 180-190GB a különbözet a két vinyón lévő fájlokban. Mi történik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Napelem
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest