Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot keresek windowsra, mellyel relatíve gyorsan tudok keresni duplikátum fájlokat.
Konkrétan: ráakadtam egy mappányi "ömlesztett" képre, melynek nagy része fotó. Ezt én valamikor szétszortíroztam már, mert sokat megtaláltam kézi keresgéléssel, de közben eszembe jutott hátha van erre speckó program.Szóval egy kijelölt mappában lévő sok fájlon dolgozva ellenőriz megadott meghajtón duplikátumot, vagyis megadható mely mappában lévő fájlokhoz és az is, hogy hol keressen duplikátum fájlokat, majd egy összesítő oldalon mutatja mihez talált mihez nem. Az sem lenne rossz, ha az összesítő oldalon lehetne is törölni a duplikátummal rendelkezőket
Nyilván nem csak képekre lenne jó használni a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest