- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot keresek windowsra, mellyel relatíve gyorsan tudok keresni duplikátum fájlokat.
Konkrétan: ráakadtam egy mappányi "ömlesztett" képre, melynek nagy része fotó. Ezt én valamikor szétszortíroztam már, mert sokat megtaláltam kézi keresgéléssel, de közben eszembe jutott hátha van erre speckó program.Szóval egy kijelölt mappában lévő sok fájlon dolgozva ellenőriz megadott meghajtón duplikátumot, vagyis megadható mely mappában lévő fájlokhoz és az is, hogy hol keressen duplikátum fájlokat, majd egy összesítő oldalon mutatja mihez talált mihez nem. Az sem lenne rossz, ha az összesítő oldalon lehetne is törölni a duplikátummal rendelkezőket
Nyilván nem csak képekre lenne jó használni a későbbiekben
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest