Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ez nem oldotta meg a gondjaimat, ugyan ugy bejönnek a hibauzenetek PDF és Doc formátumoknál valami decode dll-t hiányol, hozzájuk.
Kiprobáltam az Xnviewt is, hát eléggé lassu és néhányszor meg is fagyott vagy kilépett hibauzenet nélkül amikor valamit csinálni akartam benne.
Egy jó funkciot találtam benne hasznosnak, az pedig a képek összehasonlitása volt igy tudtam törölni pár duplikáciot.
Bár itt is hiányolom azt, hogy a megtalált azonos képeknél nem lehet választani , hogy a 2 kép közül melyik maradjon meg, mert bár a kép egyforma a fájl név különbözö lehet és nem lehet kiváűlasztani, hoyg melyik fájlnevü maradjon.
Ugyan igy hiányolom ,hogy esetleg egyidőben át lehessen nevezni a képet. vagy az azonos képtartalmu, de különbözö szövegó képeket külön lehessen választani menteni egy mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest