Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm.
Az előbb pont a Külső merevlemezek topik összefoglalót olvastam, amit ha jól látom te írtál.
Azért nem említettem típust, mert több külső eszközzel is gondom van. Még gép altatása után sem kapcsolnak ki. 2 különböző HDD (USB2, USB3 házakban), Pendrive-ok, sőt még az egér is világít egyik portban. Az USB-s HDD esetén nem csak a ház led világít, hanem hallani, hogy folyamatosan megy. Ez így nem ebbe a topikba lenne való, de ebből adódóan gondoltam arra, hogy:
Most a folyamatosan rákötött HDD-re is csak néha van szükségem (napi pár perc), így gondoltam jobb lenne, ha én külön tudnám szabályozni és kikapcsolni.
Közben próbálgatom a HDDScant. A Spindown valóban lekapcsolja a lemezt, a ház led továbbra is világít.
Most várom így marad-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs