Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
hasonló lehet a [SubSync]. én ezt szoktam használni.
két lehetőség van a programon belül:
1. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar.
majd megadod a referencia feliratot, ami szinkronban van az adott videóval, kiválasztod, hogy angol, majd start és kész, elmented. (a max késleltetést én 5 percre lehúztam.)2. megadod a magyar feliratot, ami nincs szinkronban, kiválasztod, hogy magyar. majd megadod a referencia videót(!) és kiválasztod, hogy referencia típus audio és abból hozza szinkronba. ez ám a királyság
alap beállításon az angol felirat <-> magyar felirat szinkronizáció nagyon jól működik.
az angol audio <-> magyar felirat szinkronizációhoz túl szigorúak lehetnek az alap beállítási értékek, ha kevés dialógust tartalmaz a videó, (pl.nem egy szószátyár a film, vagy rövid) ezért sokszor nem tudja szinkronizálni. ilyenkor lazítani kell kicsit a szabályokon:
a Settings->Synchronization fülön a minimum points numbert visszább venni pl. 15-re, a minimum correlation factort is csökkenteni pl. 0,9-re, és remekül működni fog.egy ~1 órás, átlagos dialógussal rendelkező filmet is jól képes szikronba hozni az alap, szigorúbb feltételekkel, nem kell állítgatni a pontosságot.
batch műveleteket is tud, portable verzió is van.
nagyszerű cucc, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest